Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Case 580M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580M
Cod produs
BTWJE9VZ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest platou pinioane reductor Case 580M este permanent in depozitul nostru. Cand incep micile rateuri iar transmisia cuplului devine tot mai greoaie, e clar ca ai nevoie sa schimbi. Stim esti tentat sa mai tragi un pic de utilaj. Stim ca iti spui mereu, hai ca il schimb maine, hai ca inca mai trage, dar nu e asa. Utilajul este suprasolicitat si intr-o zi se va revolta. Risti sa pierzi mai mult decat o zi de munca. Cea necesara reparatiei. Respecta-ti utilajul. Uite, punem piesa la curier. Vine acum.

Ai grija de statusul tehnic al utilajului tau. Tine-l functional. Nu este nevoie sa iti pui combinezon, ochelari si sa ii faci consult toata ziua buna ziua, dar fa bine si asculta-l in timpul lucrului. El este supus unui volum de munca intens. Iar, in timpul functionarii, el transmite mesaje. Tot timpul. Audio, vizuale, chiar si senzitive. Iar cand ti se pare ca nu mai este cum era, programeaza o revizie. Verifica cu atentie fiecare piesa inainte de inceperea zilei de lucru. Iar daca ai confirmarea ca una din ele trebuie schimbata, cauta-ne.  Si trimitem ce este mai bun. Repede. Vezi ca ai si garantie.

Platou pinioane reductor Case 580M ca sa fie bine
Ansamblul de pinioane se livreaza de obicei gata asamblat. Acest lucru faciliteaza substantial efortul de asamblare si timpul alocat interventiei.  Se recomanda inlocuirea periodica a oringului care face etansarea pe capacul butucului. Este necesara, in plus, o atentie sporita la adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Atunci cand vrei o minune
Trebuie sa stii unde sa cauti. Nu este pe toate drumurile, dar in mod cert gasesti una la noi. Mai exact la echipa noastra de consultanti tehnici. Ei fac o adevarata magie cu volumul imens de informatii. Ei le vaneaza, le dreseaza, le ordoneaza si le pun sa lucreze pentru tine. Nu-ti vine a crede, a? Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Garantie
Acest platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Case 580M cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Bine pastrata intr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat din tara. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Montajul unei piese de schimb este un proces destul de migalos, mai ales daca piesa de schimb este pretentioasa. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi in materie de mecanica. Asadar cand iti parvine piesa, apeleaza doar la un specialist mecanic, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice:
• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura