Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor Carraro 066285

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 066285
Cod produs
5WQDJL3P-AS
Out Of stock
Descriere
Cand spui ‘’platou’’ te gandesti la un ansamblu de elemente care sa serveasca unei anumite nevoi! Avem si noi acest platou pinioane reductor Carraro 066285 adus in depozit! Iata ca avem si varianta de ansamblu, nu doar piese individuale! Era de asteptat ca un brand renumit precum Carraro va intocmi orice tip de produs pentru ca muncitorii sa aiba de unde alege! Plaseaza comanda in timp util si alege ce i se cuvine utilajului!
Oricat de complex si benefic este domeniul in care activezi, pe atat de nesigur poate deveni in anumite momente! In acele momente intervenim noi! Fie ca ai nevoie de operatorii nostri pentru informatii sau de echipa de asistenta care sa fie prezenta la fata locului, facem totul posibil! Idealul nostru este sa venim cu o rezolvare pentru orice situatie si sa aducem un plus de eficienta in industrie!

Testeaza cu acest platou pinioane reductor Carraro 066285 calitatea absoluta!
Este valabil faptul ca fiecare piesa este menita sa indeplineasca un anumit rol! Insa diferenta o face timpul si modul in care aceasta este capabila sa performeze acest rol! Nu este cazul sa ai dubii in privinta acestui platou! Este un ansamblu ce amplifica considerabil cuplul trimis de planetara rotii!

Tine legatura cu cei mai specialisti oameni!
Cand situatia ta se abate de la drumul stabilit, apeleaza la serviciul de consultanta pentru a reveni pe calea potrivita spre succes! Operatorii nostri te vor sustine neconditionat si iti vor furniza cele mai relevante informatii de actualitate! Informatii cu ajutorul carora sa intocmim un plan bine organizat de intretinere a activitatii si utilajului! Beneficiezi cu aceasta ocazie si de indrumare catre ateliere profesionale de montaj!

Plaseaza comanda cu toata increderea caci punem la dispozitie pentru fiecare produs cate un certificat de garantie! Acest platou pinioane reductor Carraro 066285 dispune de garantie 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica!

Nu ne-am ierta-o daca am fi responsabili de stagnarea activitatii tale! Din acest motiv vei primi acest platou pinioane reductor Carraro 066285 in 24 de ore! Solicita-ne printr-un apel telefonic sau aplicare pe site si vom demara toate demersurile necesare expedierii!

Montajul este o etapa categorica asupra vietii si sanatatii piesei si utilajului! Nu poti pretinde ca produsul sa-si mentina calitatea in parametri optimi atata timp cat nu ii oferi un tratament corect! De aceea, alege inspirat si indreapta-te catre un atelier de specialitate unde piesa sa fie asamblata de profesionisti! Totusi, aceasta grupare de pinioane de livreaza deja asamblata reducand timpul tau de interventie! Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Ar fi indicata si adaugarea de lubrifiant nou.

Specificatii tehnice

• 8 prezoane.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura