Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor Case N13516

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case N13516
Cod produs
QOV4C27F-ES
Out Of stock
Descriere
Stocurile depozitului nostru sunt permenent actualizate astfel incat tu sa iti poti gasi oricand piesele necesare. Acest platou pinioane reductor Case N13516 unul dintre miile de piese disponibile pe site-ul nostru. Faptul ca acestea sunt originale Carraro, special concepute pentru utilajele tale, le face sa iti ofere cea mai buna experienta. Adevarul este ca afacerea ta nu ar putea exista fara masinariile pe care le detii. Insa, uneori, acestea au nevoie de ajutorul tau pentru a-si putea relua activitatea atunci cand dau de necaz. Spunem acest lucru pentru ca este inevitabil sa nu se defecteze vreo piesa si sa fie nevoie de efectuarea unui schimb ala acesteia. Te ajutam sa le oferi utilajelor tale intotdeauna piese de calitate superioara.

Ne poti contacta gratuit si poti afla direct de la reprezentantii nostri care sunt piesele care se potrivesc vehiculelor tale. Cand vine vorba de solutionarea problemelor de care te lovesti, suntem cel mai de pret ajutor! Datorita faptului ca investim zilnic in perfectionarea serviciilor pe care le oferim, suntem gata sa te scoatem din orice impas. Ia legatura cu noi si iti putem trimite in cel mai scurt timp chiar si un mecanic!

Platou pinioane reductor Case N13516 iti va oferi experienta unei piese originale!

Un platou pinioane reductor este mai important pentru utilajul tau decat ai crede! Acesta asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane din grupul reductor. Platoul pinioane reductor are un rol foarte important in asigurarea functionarii corespunzatoare a transmisiei finale. Iti recomandam sa fii atent cu toate piesele din care vehiculul tau este compus, pentru ca fiecare are sarcina sa.

Orice fel de problema ai avea in legatura cu piesele tale, echipa noastra este in masura sa te ajute. Ia legatura cu noi telefonic si alegem impreuna piesa potrivita nevoilor tale. Astfel, nu mai risti pe banii tai ca piesa comandata sa nu fie cea potrivita. Mergi la sigur si intreaba-ne orice nelamurire ai avea! Este gratuit!

Produsele noastre calitative, precum acest platou pinioane reductor Case N13516 intra in posesia ta cu un certificat de garantie! Certificatul este valabil 6 luni de la achizitionarea acestui produs.

Contacteaza-ne! Pentru noi distanta nu este o problema! In 24-48 de ore vom trimite un platou pinioane reductor Case N13516 direct la tine acasa. Totusi, daca esti prin Bucuresti, iti poti ridica personal produsul!

Stii celebrul proverb “Cum iti asterni, asa dormi”? Se aplica si in cazul montajului! Pentru ca, daca acesta este realizat corespunzator, utilajul tau are toate sansele sa fie performant pentru mult timp. De aceea, recomandam efectuarea acestuia doar de catre specialisti. Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc, odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice:

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura