Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru incarcator telescopic JCB 52

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 52
Cod produs
XNMOR3ET-SC
Out Of stock
Descriere
“Coada aspra de platica/pinioanele se strica”. Suna funny, dar cand o patesti suna a cantec de jale. Este platoul pinioane de vina? Ok, atunci il poti inlocui cu acest platou pinioane reductor JCB 520 care se afla in depozitul nostru. Este un produs foarte bun, la fel ca toate celelalte pe care le-ai mai cumparat de la noi.  Vino, ia-l si la final pune operatorul sa-ti cante in timp ce lucreaza. S-ar putea chiar sa iti placa.
Produsul este compatibil si cu modelul JCB 520-55

Am organizat acest depozit cu mult entuziasm si cu mult curaj. Curajul pionierului. Am descoperit aproape singuri cam tot ce stim astazi. Am „furat” meserie de la altii mai experimentati dar si de la cel mai bun profesor - propriile noastre esecuri.   Am simtit pe propria piele ce greu se construieste o afacere si cat de multi stau cocotati de gard, tragand dintr-o tuica proasta si pariind ca n-o sa ne mearga. Nu baieti, nu aici, schimbati gardul! Stim acum cum ”se joaca asta” si suntem gata sa impartim cu tine. Vino alaturi de noi!

Platou pinioane reductor JCB 520 un sfat
Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul pe care il detii recomandam sa te consulti cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.  O evaluare corecta a problemei, face posibila o solutie care sa nu mai necesite upgrade-uri.

Calitate spunem, calitate facem
Pentru a nu avea o experienta neplacuta, cauta-ne la telefon sau scrie-ne pe site. Vei primi consultanta gratuita inclusiv recomandarea piesei de care ai nevoie.  Desigur, poti face un research preliminar rasfoind catalogul nostru online! In plus, daca simti ca este necesar, poti primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa ai parte cum se cuvine si de o functionalitate proprie. Nu trebuie decat sa ne dai un semn.

Garantie
Acest platou pinioane reductor pentru incarcator telescopic JCB 520 are o perioada de garantie de cu 6 luni pentru defectele din fabricatie. Ca sa nu risti anularea acesteia, monteaza piesa de schimb asa cum este indicat in instructiunile disponibile din fisa tehnica.

Livrare
Fie ca il comanzi prin telefon sau online platoul pinioane pe care ti-l oferim ajunge la destinatie in decurs de aproximativ 24 de ore, in oricare localitate te-ai afla. Plata se face prin ramburs, asa ca poti verifica mai intai produsul in prezenta curierului. Daca e urgenta poti veni la noi la Jilava ca sa ridici piesa personal. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Poti beneficia de un service mobil pentru utilajul tau daca ne soliciti ajutorul in aceasta privinta. Colaboram cu mecanici profesionisti si chiar si cu ateliere mecanice din toate colturile tarii. Eu iti vor asigura un montaj corect si o functionare indelungata postreparatorie.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura