Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru excavator JCB JS210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS210
Out Of stock
Descriere
Acest platou pinioane reductor pentru excavator JCB JS210 este realizat in Europa, la cele mai inalte standarde de productie.
Platoul pe care ti-l propunem este echivalent montajului din fabrica.
Ansamblul ajuta la transmisia cuplului de la hidromotor la senila. Face parte din transmisia finala.
Platoul reductor pe care il propunem spre vanzare este primul platou din mecanism.
Principalul avantaj al piesei il reprezinta raportul excelent pret/ calitate.

Poti comanda produsul cu usurinta, daca ne apelezi la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site. Inainte de a plasa orice comanda, verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.
Beneficiezi de consultanta gratuita la alegerea pieselor noi din partea personalului nostru calificat.

Pentru a evita eventuale defectiuni ulterioare, recomandarea este sa montezi ansamblul intr-un service specializat. Iti reamintim ca o reparatie de lunga durata depinde atat de calitatea pieselor, cat si de manopera exemplara.

Livram acest platou pinioane reductor JCB JS210 comandat in toate regiunile tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Platesti ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul primit, inainte de a achita. Pentru a ridica platoul direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta platoul pinioane?
Atelierul mobil al firmei poate efectua reparatia la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Pentru detalii, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice
Numar dinti pinioane: 22
Numar dinti pinion central: 28

Cod produs: ADMNLYCZ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura