Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru excavator JCB JZ255

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JZ255
Out Of stock
Descriere
Platoul pinioane reductor pentru excavatorul JCB JZ255 este fabricat in Europa, la cele mai inalte standarde de productie.
Principalul avantaj al ansamblului il reprezinta raportul excelent pret/ calitate.
Platoul reductor este primul platou din mecanism. Acesta ajuta la transmisia cuplului de la hidromotor la senila.
Piesa este echivalenta montajului din fabrica.

Pentru a evita defectiunile care pot aparea in urma unei manopere necorespunzatoare, recomandarea noastra este sa montezi platoul intr-un service specializat.
Poti comanda produsul cu usurinta, daca ne apelezi la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.
Inainte de a plasa orice comanda, ai posibilitatea sa verifici compatibilitatea pieselor de care ai nevoie, cu excavatorul, cu ajutorul unuia dintre consultantii tehnici ai firmei.

Iti oferim consiliere gratuita la alegerea produselor care te intereseaza.
Suna-ne acum pentru a primi o oferta personalizata!

Platoul reductor ajunge in toate regiunile Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.
Cauti un atelier specializat, unde sa poti monta platoul reductor?

Iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate interveni asupra excavatorului, in localitatea in care acesta se afla. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid toate defectiunile utilajului, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea fara intarziere si fara intreruperi ulterioare. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice:
-Numar dinti pinioane: 22
-Numar dinti pinion central: 28

Codul produsului este: 4TNFPQCB-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura