Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru excavator JCB JS200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS200
Out Of stock
Descriere
Platoul pinioane reductor pentru excavatorul JCB JS200 este fabricat in Europa, la cele mai inalte standarde de productie.
Ansamblul ajuta la transmisia cuplului de la hidromotor la senila; face parte din transmisia finala.
Platoul reductor este echivalent montajului din fabrica.
Produsul beneficiaza de cel mai bun raport pret/ calitate. Ansamblul se afla in stoc.
Pentru a evita riscurile care pot aparea in urma unui montaj incorect, recomandarea noastra este sa apelezi la serviciile unui atelier specializat, pentru montarea platoului.
Platoul reductor este primul platou din mecanism.
Poti comanda platoul transmisie finala cu usurinta, prin apel telefonic la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.
Consilierii firmei sunt la dispozitia ta daca ai intrebari despre produsele si serviciile firmei. La alegerea componentelor de care ai nevoie, iti oferim consultanta gratuita.
Suna-ne acum pentru a primi o oferta personalizata!
Platoul reductor ajunge in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica ansamblul direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.
Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta platoul reductor?
Noi iti punem la dispozitie una dintre echipele de interventie mobila ale firmei - mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid toate problemele care tin de utilaj, intr-un timp scurt de la solicitare. Reparatia se va realiza in localitatea in care se afla echipamentul. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse, si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Pentru detalii, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!
Specificatii tehnice:
- Numar dinti pinioane: 22
- Numar dinti pinion central: 28

Codul produsului este: 1I8UDV2H-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura