Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor Volvo VOE11988588

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VOE11988588
Cod produs
4CLEIB2V-SC
Out Of stock
Descriere
Acest platou pinioane reductor Volvo VOE11988588 este exact piesa de care ai nevoie, din sutele de variante fericite sau nu. Daca ar avea carte de identitate s-ar numi si “calitate”. Iti vom recomanda mereu sa te opresti doar la piese de schimb de calitate. Pentru ca influenteaza benefic munca ta. Cum sunt piesele asa vor fi si rezultatele. Nu este doar o chestiune de staif ci si una de calcul rece si realitate din teren. Poti avea incredere in noi. Am vazut atatea… Sarim etapele neplacute pentru tine. Lucram impreuna pentru succes.

Calitatea pieselor de schimb pe care le cumperi este egal calitatea afacerii pe care o conduci. E mai mult decat o ecuatie, e o lege a business-ului de succes. Asadar, invat-o si ca nu e grea. Nu se da la bac, dar se da in competitie. Asadar nu face eschive in alegeri si nu te duce dupa fente. Gasesti intotdeauna o gramada de mingicari gata sa-ti strecoare mingea printre picioare, ca sa descoperi apoi ca sunt legitimati in liga de amatori. Joaca doar cu campionii. Hai cu noi in Champions League!

Acest platou pinioane reductor Volvo VOE11988588 trebuie uneori vizitat
Cand nu ai timp, nu ai timp. Cauza din care uiti sa acorzi putina importanta semnalelor necunoscute care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. O fi din cauza drumul din macadam, iti zici, sau vreo autoresetare trecatoare. Si daca nu e asa. Fa imediat un control la platoul de pinioane, vezi daca nu s-au tocit, sau daca lubrifiantul nu si-a pierdut din cantitate.

Tot ce va doriti, pe loc primiti
Oferta noastra de piese si servicii se reflecta intotdeauna in calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Una se cauzeaza pe alta.  In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, formulate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de care te tin blocat din treaba. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita. Nu trebuie decat sa o soliciti.

Garantie
Acest platou pinioane reductor Volvo VOE11988588 cumparat de la noi isi va face treaba pentru ca este un produs ales cu grija dintr-o multime de variante de pe piata. Ti-l vom trimite impreuna cu un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fim cu totii siguri.

Livrare
Expeditia este o etapa importanta si nu avem voia sa gresim fiind vorba de timpul tau.  Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania, vine cu o firma de curierat si ai posibilitatea verificarii pachetului inainte de a face plata. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o instaleze. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Montaj
Lucrurile devin dintr-o data mai simple atunci cand apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice pinion, te va scuti de o gramada de neplaceri. Lasa-l pe mecanic sa-si faca treaba, iar piesa de schimb isi execta sarcinile programate cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura