Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5610
Cod produs
IGJ9SD3M-ES
Out Of stock
Descriere
Sentimentul care il incearca pe orice detinator de utilaje atunci cand isi vede lucrarile finalizate la timp, este mandria. Stim cat de mult tii la masinariile tale si cat de mult iti doresti sa poti munci zilnic alaturi de ele. Daca ne gandim la partea materiala, stim deja ca valoreaza o avere si ca ai investit foarte multi bani in achizitia acestora. Probabil te gandesti acum la faptul ca sunt costisitoare si in ceea ce priveste intretinerea lor. Cu un set pivot inferior John Deere 5610 vei vedea ca nu este imposibil sa reduci aceste costuri. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Astfel, ai toate sansele sa efectuezi un schimb mult mai rar al tuturor acestor piese.

Piesele originale pe care le regasesti pe site-ul nostru sunt capabile sa iti tina utilajele ocupate cat e ziua de lunga. Datorita aliajelor rezistente din care acestea sunt fabricate nu vor prezenta uzura, decat dupa o perioada lunga de utilizare. Adevarul este ca este imposibil sa nu intampini si momente dificile sau provocari intr-un domeniul ca al tau. Este important totusi sa fii pregatit in orice moment pentru a putea actiona cat mai rapid in depasirea lor. Suntem la doar un apel distanta pentru a te ajuta atat in gasirea solutiilor ideale, cat si in alegerea pieselor de care ai nevoie!

Set pivot inferior John Deere 5610 iti va tine tractorul functional pentru mai mult timp!

Fiecare piesa din care un utilaj este alcatuit este foarte importanta pentru functionarea cat mai buna a acestuia. Fie ca este de dimensiuni mari sau mici, are un rol bine stabilit si, daca una singura lipseste, celelalte nu pot functiona. Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Daca utilajul tau nu mai functioneaza si pur si simplu nu sti ce sa faci mai repede sa remediezi aceasta problema, contacteaza-ne! Suntem ajutorul de care ai nevoie atunci cand esti intr-un impas. Insa, nu ne dorim sa iei legatura cu noi doar in situatii critice, ci si in momentele tale bune. Apeleaza gratuit la serviciul nostru de consultanta si te ajutam sa faci cele mai bune alegeri in materie de piese.

Iti oferim alaturi de aceasta set pivot inferior pentru tractor John Deere 5610 si un certificat de garantie, valabil 6 luni din momentul cumpararii. Certificatul vine in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Nimic nu este mai simplu decat sa intri in posesia unui set pivot inferior John Deere 5610 rezistent. Daca esti departe de sediul nostru, ti-l putem trimite in 24-48 de ore, indiferent unde te-ai afla!

Daca si tu ai patit sa cumperi o piesa noua si la prima ei folosire sa se defecteze, atunci probabil ai aflat cauza. Un montaj neefectuat corespunzator poate duce la degradarea prematura a piesei sau va face ca aceasta sa nu functioneze optim. De aceea, recomandam sa apelezi la un specialist.

Specificatii tehnice:
Pivot
• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm
Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura