Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5215
Cod produs
6GJURFEY-ES
Out Of stock
Descriere
Fiecare zi de munca reprezinta un profit in plus pe care il obtii. Datorita faptul ca lucrarile onorate sunt strans legate de eficientizarea timpului, investeste in performanta. Afacerea ta are nevoie de utilaje cat mai zdravene, capabile sa faca fata unui volum mare de munca. Iti punem la dispozitie cele mai rezistente piese astfel incat sa iti tii utilajele pe teren, apte de munca. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Acesta iti ajuta masinariile sa aiba in componenta lor elemente pe care sa se poata baza. Un exemplu bun este acest set pivot inferior John Deere 5215 original, disponibil pe site-ul nostru.

Prin prisma faptului ca zilele tale de munca unt pline de activitati care mai de care mai extenuante, defectiunea este inevitabila. Suntem alaturi de tine in depasirea rapida a acestei probleme, prin serviciile pe care ti le oferim. Contacteaza-ne pentru a beneficia de cele mai bune sfaturi in materie de piese! Fiecare dintre noi avem nevoie de o mana de ajutor din cand in cand, chiar si utilajul tau!

Set pivot inferior John Deere 5215 are un raport calitate-pret excelent!

Stim ca nu este usor de fiecare data sa alegi piesa exacta pentru utilajul tau. De aceea, ne dorim sa nu mai intampini astfel de dificultati care pot dura timp si de multe ori, se irosesc niste bani inutil. Contacteaza-ne si lasa-ne sa ne facem treaba, incat tu sa ajungi cat mai rapid cu piesa potrivita si sa iti reiei activitatea. Contacteaza-ne gratuit la serviciul de consultanta!

Acest set pivot inferior pentru tractor John Deere 5215 intra in posesia ta alaturi de o garantie, valabila 6 luni de la achizitie. Astfel, in coletul primit, vei gasit certificatul de garantie si factura aferenta acestuia.

Contacteaza-ne!  Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru cumpararea unui set pivot inferior John Deere 5215, acesta ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24-48 de ore!

Pentru a te putea bucura de intreaga valoare a unei piese de calitate, recomandam o atentie deosebita in ceea ce priveste montajul. Acesta este foarte important pentru o functionalitate maxima a utilajului si recomandam sa fie efectuat de un specialist. Setul pivot oferit de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:
Pivot
• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm
Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura