Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5045E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5045E
Cod produs
4FQNVAIE-ES
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unor piese durabile? Acestea au aparut in calea ta chiar acum pentru a reprezenta schimbarea de care aveai nevoie. Produsele originale pe care le vei gasi pe site-ul nostru nu se vor da in laturi de la nici o provocare. Realizate din materiale premium, acestea sunt concepute sa faca fata cu brio celor mai extenuante zile. Acest set pivot inferior John Deere 5045E este alegerea ideala atunci cand vrei sa vezi ce inseamna rezistenta. Rolul acestor piese este important pentru functionarea optima a vehiculului tau. Pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului.

Avantaje peste avantaje! Daca iti mai spunem ca o astfel de achizitie reprezinta investitia excelenta pentru tine? Cum asa? Prin rezistenta sa va avea o necesitate de schimb foarte rara. Ne dorim intotdeauna sa te vedem multumit de alegerile facute. De aceea, facem tot posibilul ca produsele ce se afla in varful vanzarilor, precum acest set, sa fie mereu disponibile pentru tine. Nu ezita sa ne contactezi pentru alegerea celor potrivite si afla care sunt recomandarile specialistilor.

Set pivot inferior John Deere 5045E etse setul ce se va asigura ca sistemul de transmisie functioneaza corespunzator!

Setul pivot inferior are un rol bine stabilit in sistemul de transmisie al masinariei tale. Montat  in partea inferioara, acesta are sarcina de a prinde fuzeta de carcasa. Iti sugeram sa acorzi o atentie deosebita acestor elemente mici de legatura pentru ca sunt foarte importante in buna functionalitate a utilajului.

Tot ce este nevoie sa faci este sa ne transmiti datele de identificare ale utilajului sau dimensiunile piesei de care ai nevoie, si de restul ne ocupam noi. Echipa tehnica te va ghida in achizitionarea celei potrivite pentru nevoile tale, intrucat noi dispunem de o gama larga de piese pentru utilaje. Contacteaza-ne si nu vei regreta!

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru acest set pivot inferior pentru tractor John Deere 5045E beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Contacteaza-ne! Pentru noi distanta nu este o problema si iti putem trimite acest set pivot inferior John Deere 5045E in doar 24-48 de ore. Daca totusi ai posibilitatea si te grabesti mai tare de atat, poti ridica personal produsele de la sediul nostru!

Recomandam intotdeauna sa apelezi la un specialist pentru realizarea montajului pieselor tale. Acesta se va asigura ca utilajul va functiona optim si ca fiecare piesa este pozitionata in mod corect. Setul recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura