Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru stivuitor John Deere 486E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 486E
Cod produs
QT8HAUYR-ES
Out Of stock
Descriere
Nu iti neglija utilajele pentru ca datorita lor afacerea ta este inca pe picioare! Este important de constientizat ca domeniul tau de activitate este strans legat de aceste miraculorase masinarii. Cu cat utilajele tale sunt mai puternice si mai performante, cu atat lucrarile tale finalizate se vor inmulti. Stim cat de mult iti doresti ca afacerea ta sa se transforme intr-una de succes! Poti face acest lucru inlocuind vechile piese din sistemul de transmisie cu acest set pivot inferior John Deere 486E de calitate. Fiecare pas marunt, dar sigur reprezinta calea spre reusita. Pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Orice antreprenor de succes gandeste cum sa isi usureze munca pentru a putea profita de fiecare minut in plus!

Iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a petrece cat mai mult timp pe teren. Productivitatea ta este influentata intr-o foarte mare masura de numarul orelor de munca. Astfel, nu doar ca vei gasi pe site-ul nostru piesele pe care te poti baza, ci iti oferim si servicii. Contacteaza-ne si afla de la expertii nostril in piese care sunt avantajele utilizarii unor elemente de calitate premium!

Set pivot inferior John Deere 486E este format din piese de cea mai buna calitate!

Rolul acestui set pivot inferior este destul de important pentru transmisia utilajului tau. Montat  in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa. Deoarece utilajul este conceput dintr-un ansamblu de piese de diferite dimensiuni, fiecare dintre acestea are rolul sau. Recomandam sa fii precaut! Fie ca este vorba de o piesa mica sau mare, cedarea acesteia va produce intr-un final si cedarea utilajului tau.

Cu ajutorul serviciului nostru gratuit de consultanta iti vei transforma nevoile in solutii. Vei avea parte de suport permanent pe toata durata experientei tehnice, pana vei fi primi piesele perfecte. De asemenea, pentru a-ti putea solutiona problemele cat mai rapid, venim in ajutorul tau si cu o diversitate de piese. Acestea vor contribui, cu siguranta, la durata de viata a utilajelor tale.

Pentru ca ne place calitatea, set pivot inferior pentru stivuitor John Deere 486E vine insotit de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica.

Contacteaza-ne! Este atat de usor sa iti primesti set pivot inferior John Deere 486E dorit! Prin serviciul rapid de curierat, ti-l trimitem in 24-48 de ore, oriunde te-ai afla.

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca aceasta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale. Setul de piese recomandat de noi este ideal pentru puntea din spate a utilajului.

Specificatii tehnice:
Pivot
• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm
Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura