Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior stivuitor John Deere 486E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Stivuitor John Deere 486E
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior pentru stivuitor John Deere 486E il recomandam original, deoarece prezinta o siguranta si eficienta mai mare in lucru. Cel pe care ti-l oferim noi este de origine Carraro si datorita calitatii inalte ce rezista pe o perioada extinsa este mult mai sigur in exploatare.

Achizitionarea lui se face din stocul nostru aflat in Bucuresti, unde il mentinem permanent disponibil. Il poti ridica separat sau poti achizitiona kitul nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, iar pretul oferit este unul special.

Garantia este valabila 1 an de zile, timp in care orice situatie nefavorabila va fi remediata fara plati suplimentare necesare.

Daca doresti livrarea piesei in alta localitate tot ce trebuie sa faci este sa ii comunici personalului nostru datele locatiei. Transportul se realizeaza prin curier rapid iar la primirea coletului poti verifica atent integritatea piesei. Plata se va achita curierului la final, doar daca esti multumit de piesa primita.

Pentru montaj sau alte reparatii necesare echipamentului tau poti solicita interventia service-ului nostru mobil. Suna acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul produsului este: N54T98DR-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura