Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior stivuitor John Deere 488E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Stivuitor John Deere 488E
Out Of stock
Descriere
Pentru o inlocuire pe termen lung a modelului vechi comanda acest pivot superior John Deere 488E original. El este disponibil pe stocul nostru de piese Carraro care sunt ofertate in avantajul tau. In acest fel vei beneficia cu usurinta de calitatea si eficienta piesei, ajungand la o exploatare indelungata.

Daca doresti poti sa comanzi pivotul separat insa iti recomandam sa profiti si de pretul special al kitului nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Garantia ce il insoteste este valabila 1 an de zile, timp in care orice situatie neprevazuta va fi remediata imediat.

Livrarea pieselor dureaza o zi lucratoare indiferent de regiune si este realizata prin curier rapid. La receptia coletului curierul asteapta ca acesta sa fie verificat si incaseza rambursul la final.

Poti ridica pachetul si direct de la sediul nostru din Bucuresti iar pentru orice detalii suplimentare ia legatura cu personalul nostru tehnic.

Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de interventia mecanicilor nostri deoarece avem parteneriate in intreaga tara cu specialisti din domeniu. Suna pentru a programa si montajul piesei!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: A0XET5BL-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura