Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru stivuitor John Deere 486E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 486E
Cod produs
R0VJU8PG-A-AT
Out Of stock
Descriere
Nevoia de noi rulmenti te-a adus la noi? Poti spune ca ai gasit solutia perfecta! Acest rulment butuc John Deere 486E merita din plin increderea ta, caci este extrem de rezistent si de fiabil, pregatit sa infrunte cele mai dificile provocari. Carraro vine cu o inovatie in conceperea si prelucrarea acestui rulment, care ii confera proprietati remarcabile, iar tie iti asigura o functionare impecabila. Pune-l la incercare!

Ti-am pregatit o gama diversificata de piese de schimb de calitate ireprosabila. Cand utilajul tau are nevoie de imbunatatiri, vei gasi la noi cele mai eficiente remedii, care ii vor maximiza performantele. Ca sa-ti fie si mai simplu sa obtii cele mai bune rezultate, iti oferim si un set de servicii conexe extrem de utile. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri!

Rulment butuc John Deere 486E - pentru o transmisie impecabila, o piesa de inalta calitate!
Cine n-a auzit de rulmenti? Sunt piese uzuale, de-a dreptul banale, avand o istorie indelungata. Dar cum nu suntem aici pentru a trece in revista file de poveste, ci pentru a-ti insanatosi utilajul, mai bine ti-am spune ce poate face rulmentul pentru el. Rulmentul acesta de butuc are o misiune foarte importanta in structura utilajului tau, caci el inlesneste miscarea rotilor, preluand greutatea utilajului si asigurand transferul optim al acesteia catre roti. Le permite astfel sa se miste in fata sau in spate, chiar si la viteze mari. Are un design special, inovator, gratie caruia frecarea este net diminuata. Contribuie astfel si la diminuarea consumului de combustibil.

Ai nevoie de mai multe informatii? Iti dam chiar si mai mult de atat!
Stim cat de nesuferite pot fi defectiunile. Iar identificarea solutiei potrivite, daca se poate perfecte, se dovedeste de multe ori un intreg periplu printre date tehnice. Te scutim noi de el! Ne-am gandit ca ti-ar prinde bine un serviciu de consultanta si am trecut la fapte. L-am creat si acum se bucura de o mare popularitate. Echipa noastra de specialisti este la datorie pentru a-ti furniza toate informatiile de care ai nevoie, raspunde intrebarilor tale si identifica solutiile cele mai eficiente pentru tine. Contacteaza-ne! Acest serviciu iti este oferit gratuit!

Garantie
N-ai de ce sa-ti faci griji! Acest rulment butuc pentru stivuitor John Deere 486E beneficiaza de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie pe care le-ar putea avea. Calitatea sa superioara aproape ca exclude astfel de situatii insa, pentru un plus de siguranta, vei regasi in colet documentele necesare.

Livrare
Iti intelegem urgenta, astfel ca iti vom livra acest rulment butuc John Deere 486E cat ai bate din palme! Tot ce ai de facut este sa solciti o oferta online sau telefonic si ne punem in miscare. Curierii cu care colaboram se misca super rapid! Insa ai si posibilitatea ridicarii coletului de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana!

Montaj
Montajul are particularitatile sale pe care un specialist le cunoaste cel mai bine. Nu-ti asuma riscurile unui montaj defectuos, consecintele pot fi de-a dreptul neplacute. Cum ti s-ar parea daca bilele rulmentului s-ar raspandi in interiorul sau? Piesa ar fi compromisa. Se recomanda inlocuirea rulmentilor in pereche si, daca tot esti pe treaba, n-ar strica deloc sa refaci etanseitatea ansamblului inlocuind si simeringul de butuc, sa-ti iei de-o grija. Cauti un mecanic priceput! Ti-l trimitem de indata!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura