Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata pentru tractor John Deere 5615

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5615
Cod produs
JGXRE2O8-RA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc fata John Deere 5615 original Carraro este compatibil si cu: John Deere 5615F, John Deere 5615V! Pentru noi, satisfactia ta este prioritatea principala, de aceea punem la dispozitie o gama larga de rulmenti butuc Carraro, astfel incat sa gasesti exact ceea ce ai nevoie. Indiferent de modelul si specificatiile tractorului tau, avem variantele potrivite pentru tine. Un aspect esential in alegerea rulmentului butuc este compatibilitatea cu puntea fata a tractorului tau.

Cu rulmentul butuc Carraro, te poti bucura de o montare usoara si precisa, asigurand o functionare fara probleme si eliminand riscul de defectiuni. Punand accent pe calitatea superioara, rulmentul butuc Carraro contribuie la reducerea costurilor de intretinere si la prelungirea duratei de viata a puntii fata. Astfel, vei economisi timp si bani, beneficiind de un produs de inalta performanta pe termen lung.

Un rulment butuc fata John Deere 5615 este un articol fiabil si rezistent!
Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Ea are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii! Piesa se va monta pe punte fata!

Consultanta este gratuita!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Garantie
Daca vei achizitiona un rulment butuc John Deere 5615 vei fi mereu asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livrare
Comanda acest rulment butuc punte fata pentru John Deere 5615 este un produs grozav pentru utilajul tau! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata. Daca esti decis in a-l achizitiona, poti sa depui o cerere. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montaj
Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura