Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata pentru tractor John Deere 5410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5410
Cod produs
PFUEOM70-RA
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam rulmentul butuc pentru punte fata, piesa de schimb esentiala pentru tractorul tau. Calitatea superioara este caracteristica principala pe care o cauti intr-un rulment butuc, iar noi suntem aici sa iti oferim exact acest lucru. Acest rulment butuc fata John Deere 5410 original Carraro este fabricat din materiale de cea mai buna calitate! Componenta este dedicata si variantei John Deere 5410N ! Efectuarea unei alegeri corecte in ceea ce priveste piesele de schimb pentru utilaje este cruciala pentru functionarea optima si durabilitatea acestora.

Rulmentul butuc Carraro este o alegere inteleapta, deoarece este 100% original si fabricat conform celor mai exigente standarde de calitate. De ce sa alegi rulmentul butuc Carraro? Garantia produsului este intarita de semnatura pe care o poarta. Acest lucru atesta autenticitatea si fiabilitatea acestui rulment butuc, asigurandu-te ca primesti un produs de cea mai inalta calitate.

Un rulment butuc fata John Deere 5410 este un articol garantat de specialisti!
Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Ea are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii! Piesa se va monta pe punte fata!

Consultanta este gratuita!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

onsultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!
Garantie
Daca vei achizitiona un rulment butuc John Deere 5410 vei fi mereu asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livrare
Comanda acest rulment butuc punte fata pentru John Deere 5410 este un produs grozav pentru utilajul tau! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata. Daca esti decis in a-l achizitiona, poti sa depui o cerere. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montaj
Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura