Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata pentru tractor John Deere 5300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5300
Cod produs
2143PSL9-RA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc fata John Deere 5300 original Carraro te asteapta in depozitul nostru! Componenta este compatibila si cu John Deere 5300, John Deere 5300N! Un astfel de rulment este o piesa de o fiabilitate deosebita, rezistenta si sigura. De aceea iti recomandam aceasta achizitie a unei componente de marca. Rulmentii de transmisie finala reduc frecarea, transfera sarcinile si reduc uzura suferita de alte piese.

Produsul nostru este dedicat tractorului tau, un articol premium, realizat din materiale de top! Fie ca esti un antreprenor, un operator de utilaje sau un manager de flota, rulmentul nostru superior este partenerul perfect pentru succesul tau. Ai incredere in calitatea si rezistenta sa si vei observa o imbunatatire semnificativa in performanta si eficienta utilajelor tale.

Un rulment butuc fata John Deere 5300 este un produs fiabil!
Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Ea are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii! Piesa se va monta pe punte fata!

Servicii conexe de top!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Garantie
Un rulment butuc John Deere 5300 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare
Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Comanda acest rulment butuc punte fata pentru John Deere 5300 si el ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata.

Montaj
Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura