Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior John Deere RE57472

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere RE57472
Cod produs
AUL6CX50-ES
Out Of stock
Descriere
O zi fara utilajele tale ar fi o zi pierduta! Spunem acest lucru pentru ca acestea sunt cele care desfasoara toata munca grea in locul nostru. De cand au aparut aceste masinarii miraculoase, munca omului s-a diminuat semnificativ, iar rezultatele muncii sunt mult mai rapide si eficiente. Este important de mentionat faptul ca si utilajele, la randul lor au nevoie de piese pentru a functiona. Aceste piese sunt cele care decid cat de multumitoare vor fi rezultatele finale. Din pacate, daca nu au un set pivot inferior John Deere RE57472 pe care noi il recomandam, activitatea lor e posibil sa se opreasca mai rapid decat ar trebui.

Spunem cu convingere acest lucru pentru ca aceste piese, pe cat de mici, pe atat de importante sunt. Pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Iti recomandam intotdeauna sa alegi cu atentie piesele pe care urmeaza sa le atribui utilajelor tale. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Astfel, doar printr-o alegere inteleapta vei ajunge sa iti diminuezi cheltuielile si sa iti cresti sansele de a obtine rezultate uimitoare. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne atunci cand ai nevoie de ajutor!

Set pivot inferior John Deere RE57472 iti va mentine utilajul pe teren pentru mai mult timp!

Setul pivot inferior este mai important decat ai crede! Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Pentru ca utilajul nu poate functiona fara acest set, el necesita atentie in ceea ce priveste schimbul sau. Cu cat utilajul tau sta, productivitatea va avea de suferit. Nu pierde timpul si asigura-te ca aceasta situatie este evitata alegand piese de calitate, precum cea pe care ti-o recomandam noi!

Stim ca nu este usor de fiecare data sa alegi piesa exacta pentru utilajul tau. De aceea, ne dorim sa nu mai intampini astfel de dificultati care pot dura timp si de multe ori, se irosesc niste bani inutil. Contacteaza-ne si lasa-ne sa ne facem treaba, incat tu sa ajungi cat mai rapid cu piesa potrivita si sa iti reiei activitatea. Contacteaza-ne gratuit la serviciul de consultanta!

Acest pivot inferior John Deere RE57472 intra in posesia ta alaturi de o garantie, valabila 6 luni de la achizitie. Astfel, in coletul primit, vei gasit certificatul de garantie si factura aferenta acestuia.

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem un pivot inferior John Deere RE57472 prin serviciul de livrare rapid, in 24-48 de ore.

Recomandam ca montajul sa fie realizat intotdeauna de catre un specialist, pentru a te asigura ca toate piesele sunt la locul lor. Evita uzura prematura a acestora sau chiar riscul de a se defecta instant!

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura