Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare JCB 340/00584

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 340/00584
Cod produs
SUHVNRZM-RB
Out Of stock
Descriere
Mai tii minte verile din copilarie cand mergeai cu parintii la mare? Daca cea mai mare placere a ta era sa faci gropi in nisip, cat mai mari si cat mai adanci, probabil acum te joci cu utilaje de excavat. Am ceva pentru tine, ceva ce sigur o sa-ti placa! O noua „jucarie” pentru utilajul tau, mai precis o cupa excavare JCB 340/00584 de latime ingusta si cu 3 dinti!

In calitate de expert in tot ceea ce tine de utilaje industriale, tin sa te anunt ca ai mare nevoie de un astfel de instrument! Il gasesti pe stoc la noi, la ACN Piese Utilaje, la cel mai avantajos pret de pe piata! Pe langa asta, noi iti oferim livrare ultra-rapida, optiuni diverse de montaj, si o sumedenie de informatii despre cum sa profiti la maxim de utilajele tale!

Utilitatea sa este dovedita! Aceasta cupa excavare JCB 340/00584 nu trebuie sa lipseasca din arsenalul utilajului tau!
Rolul acestei componente este evident - este folosita in principal la sapaturi si excavari pe santiere, dar poate fi buna si la alte tipuri de activitati specifice fermelor sau plantiilor agricole. Gratie metalului dur rezistent din care este fabricata, cupa de excavare te va deservi mult timp. Dupa o anumita perioada, uzura isi va spune cuvantul - vei observa fisuri sau deformari ale sistemului de cuplare sau ale dintilor.

Cupa excavare JCB 340/00584 aduce un plus de valoare utilajului tau! Plaseaza comanda chiar acum!
Tot ce ne dorim e sa sustinem succesul afacerii tale! Iti oferim o gama diversa de servicii pentru toate nevoile utilajelor tale! Consultantii nostri te pot ajuta cu identificarea pieselor si iti vor oferi consultanta tehnica gratuita!

Curierii cu care colaboram muta repede marfa din depozitul nostru la adresa ta! Cele mai multe comenzi sunt livrate clientilor in 24 de ore! Alternativ, poti ridica cupa excavare JCB 340/00584 direct de la sediul nostru!

Montajul cupei de excavare este usor de realizat, si nu necesita asistenta speciala. Gratie sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi fixata cu usurinta; aceasta se va atasa de bratul utilajului tau prin 2 bolti de cuplare.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti:
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura