Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 550
Cod produs
MDTZURW0-ES
Out Of stock
Descriere
Vrei sa tii problemele departe de utilajele tale? Iti doresti sa scazi cheltuielile cu intretinerea si reparatiile utilajelor tale? Noi ne-am gandit deja care este calea sa reusesti ceea ce ti-ai propus. O varianta buna este sa investesti in piese rezistente precum o asemenea coroana butuc incarcator telescopic JCB 550 care nu va necesita o schimbare frecventa. Aceasta poate fi montata si pe modelele JCB 550-80, JCB 550-140 si JCB 550-170.

Rezistenta acestei piese este rezultatul profesionalismului de care au dat dovada cei care au creat-o. Piesa este realizata din aliaje de cea mai buna calitate si a fost special conceputa, sa fie utilizata pentru cat mai mult timp. Ceea ce ne dorim este sa te vedem ca ai toate utilajele pe teren si ca afacerea ta creste pe zi ce trece!

O afacere de succes se contruieste pas cu pas. Probabil ai aflat deja pe pielea ta ca nu este usor sa atingi succesul si ca sunt momente in care nu sti ce decizii sa mai iei. Noi suntem alaturi de tine in astfel de situatii, asa incat sa ne asiguram ca faci cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de piesele utilajelor tale. Avem o echipa pregatita sa iti raspunda la orice curiozitate si sa te indrume pana la schimbarea efectiva a pieselor. Tot ce este nevoie sa faci este sa apelezi la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 550 iti scade cheltuielile cu reparatia utilajului!
Coroana este responsabila de producerea unui cuplu de forta superior. De aceea, ea are un rol important in angrenajul transmisiei inferioare. Pentru a evita multe neplaceri, iti recomandam sa depistezi cat mai repede motivele uzurii acesteia. Printre principalele motive se afla degradarea pinioanelor, deformarile provocate de socurile mecanice, dar si obiectele straine patrunse intre pinioane si dintii coroanei.

Serviciul gratuit de consultanta!
Fie ca o piesa a cedat, fie ca iti doresti sa imbunatatesti modul de functionare al utilajului tau, te ajutam sa rezolvi cat mai repede. Echipa noastra numeroasa este pregatita sa te cunoasca si sa iti afle povestea. Pentru ca ne plac afacerile create din pasiune, ne dorim sa te ajutam sa atingi succesul pe care il meriti! Te invitam sa ne contactezi la serviciul de consultanta pentru a putea afla mai multe despre noi si despre cum iti putem fi de folos. Nu ai nimic de pierdut, e gratuit!

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 550 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! De acum, coroana butuc incarcator telescopic JCB 550 mult dorita va intra in posesia ta, oriunde te-ai afla! Serviciul de curierat rapid iti livreaza produsele in 24 de ore!

Pentru ca probabil cunosti deja importanta montajului, noi recomandam o atentie sporita la pozitionarea corecta a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor. Doar un specialist se va asigura ca montajul va fi realizat corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura