Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit diferential pentru incarcator telescopic JCB 550 550-140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 550, 550-140
Cod produs
YRGU6QFL-C
Out Of stock
Descriere
Avem acest kit diferential pentru incarcator telescopic JCB 550-140 acum pe stoc, intr-o oferta avantajoasa tie. El este format din 6 pinioane, 2 axe si 6 saibe, intr-o varianta alternativa, livrata rapid, dar pentru o reparatie de durata!

Compania care se ocupa de fabricarea acestui set de reparatie completa al ansamblului diferential are experienta de zeci de ani in conceperea si fabricarea solutiilor de durata pentru utilajele JCB, de aceea face parte din recomandarile noastre.

Este o varianta alternativa acest kit, insa calitatea lui este superioara altor modele, de aceea il recomandam cu incredere. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre el, suna la numerele de telefon afisate!

Consilierii nostri sunt la dispozitia ta pentru a verifica compatibilitatea pieselor cu modelul utilajului tau. Ia legatura cu ei pentru a beneficia de consultanta tehnica gratuita!

Acest kit diferential JCB 550-140 se afla pe stoc in permanenta, pentru ca stim cat este de important sa nu iti stationeze utilajul din cauza avariilor. Astfel, poti ridica comanda astazi de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti sau maine, de la curierul care livreaza in localitatea ta.
In acest caz, modalitatea de plata este ramburs si ii poti solicita curierului asistenta la verificarea pachetului.

Utilajul tau necesita interventia unui profesionist? Contacteaza-ne si te punem in legatura cu cei mai buni mecanici din zona ta pentru a se prezenta rapid la echipament. Se vor ocupa ei de problemele tehnice aparute, indiferent cat de grave sunt acestea.
La cerere, poti primi ajutor si pentru montajul acestui kit diferential JCB 550-140 - deci nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice:
Setul contine:
•2 x pinion cu 12 dinti la exterior si 33 de dinti la interior.
•4 x pinion cu 9 dinti
•2 x ax cu lungimea de 150mm si diametru de 22mm
•4 x saiba de diametru exterior de 54mm si 22mm la interior
•2 x saiba de diametru 82mm la exterior si 50mm la interior

Codul pentru acest produs: YRGU6QFL-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura