Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 526 526LE 526S 526SLE
Cod produs
3GLOXI0U-ES
Out Of stock
Descriere
Mai tii minte primul utilaj de jucarie pe care l-ai primit in copilarie? Parea sa fie cel mai tare vehicul din lume, cel mai puternic si cel mai indestructibil! Dar, acum de ce nu il mai privesti cu aceiasi ochi? Doar pentru ca ti-ai dat seama ca acesta are si el nevoile lui? Nu pare corect…

Te facem sa te gandesti putin la ceea ce ti-am spus, incercand aceasta coroana butuc incarcator telescopic JCB 526 care iti va reda imaginea de alta data! Te vei convinge ca nu spunem prostii atunci cand vei observa ce diferenta mare poate face o simpla piesa de calitate! In plus, piesa pe care ti-o recomandam se potriveste si la urmatoarele modele: JCB 526LE, JCB 526S, JCB 526SLE, JCB 526-55, JCB 526-56.

O piesa de calitate, atribuita acolo unde ii este locul, imbinata perfect cu celelalte piese, va crea un utilaj atat de rezistent, incat te vei simti iar ca in copilarie. Pentru ca depozitul nostru este plin de piese de calitate, te invitam calduros sa ne vizitezi. Noi suntem mai aproape de tine decat ai crede! Chiar daca fizic nu poti ajunge la noi, un telefon sigur iti este la indemana. Iti mai dam o veste buna! Primesti gratuit o multime de sfaturi, daca ne contactezi!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 526 este piesa care iti va reaminti cat de indestructibil este utilajul tau!
Rolul important al acestei piese este de a ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Acesta este o piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare. De aceea, este necesar sa depistezi si sa rezolvi cat mai prematur problemele care pot aparea. Printre principalele cauze ale defectiunii acestei piese se numara deformarile aparute in urma socurilor mecanice. Alte cauze pot fi obiectele straine ce ajung intre dintii coroanei si pinioane, dar si degradarea pinioanelor.

Serviciul gratuit de consultanta!
Daca intampini dificultati in depistarea unui probleme a utilajului tau sau daca stii deja ce piesa trebuie inlocuita, dar nu poti alege, noi te vom ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi serviciul nostru gratuit de consultanta si sa ne explici ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa te indrume in procesul de inlocuire a pieselor.

Iti oferim alaturi de aceasta coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 526 si un certificat de garantie, valabil 6 luni din momentul cumpararii. Certificatul vine in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Prin serviciul de curierat rapid produsele ajung la tine mai repede decat ai crede! Astfel, coroana butuc incarcator telescopic JCB 526 va fi trimisa catre tine in 24 de ore! Daca totusi este si mai urgent de atat, te invitam sa ne vizitezi la noi la sediu!

Montajul deficitar este motivul pentru care multi detinatori de utilaje nu se bucura de performanta acestora. De aceea, recomandam realizarea montajului doar de catre specialisti. In cazul nostru, este importanta pozitionarea adecvata a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor.

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura