Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 512

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 512
Cod produs
R3VNOAKI-ES
Out Of stock
Descriere
Tu cata incredere ai in utilajul tau? Probabil ii acorzi o mare incredere, daca il lasi sa faca treaba grea in locul tau. Toata munca pe care el o razbate in cateva minute e foarte probabil ca noi, oamenii, sa nu terminam in cateva zile. Ce trebuie sa stii? Toata partea asta cu increderea e reciproca. Si utilajul tau are incredere in tine sa ii cumperi piese bune precum coroana butuc incarcator telescopic JCB 512 cu care sa isi faca treaba mai usor.

Nu degeaba iti recomandam sa cumperi piese de calitate si tot iti vorbim de incredere. Piesele precum aceasta coroana transmisie finala sunt realizate dintr-o materie prima foarte rezistenta. Care nu cedeaza asa, cu una, cu doua! mai mult, se poate monta si pe JCB 512-56.

Pentru ca una din misiunile noastre e sa cream legaturi cat mai stranse cu clientii nostri, oferim consultanta pentru piese gratuit. Si tu ne poti contacta atunci cand nu esti sigur de o piesa anume!

Suntem o echipa de oameni dornici sa te pozitionam cat mai sus pe scara succesului. In acest sens, iti indrumam pasii - de la identificarea problemei, gasirea piesei potrivite, pana la montajul acesteia!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 512 este o piesa buna, in care utilajul tau are incredere!
Importanta coroanei reductor este mult mai mare decat ai crede fiindca aceasta joaca un rol de baza in sistemul de transmisie. Activitatea utilajului depinde de aceasta piesa pentru ca livreaza cuplul de forta de la pinioane la butucul rotii. Cu alte cuvinte, trebuie sa depistam cat mai rapid si sa actionam daca s-a deteriorat. Printre principalele motive ale uzurii se numara deformarile generate de socurile mecanice la care a fost supusa si deteriorarea pinioanelor.

Serviciul gratuit de consultanta
Echipa noastra specializata in piese asteapta sa te cunoasca! Fie ca iti doresti o schimbare, prin inlocuirea unei piese vechi cu una mai moderna, fie o piesa s-a stricat, suntem aici sa te ajutam! Identificarea piesei potrivite nevoilor tale nu este un lucru usor, de aceea ne dorim sa fim siguri ca ai ales bine. Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si obtine experienta unui utilaj care sa ajunga la performanta sa maxima!

Produsele noastre calitative, precum aceasta coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 512 - intra in posesia ta cu un certificat de garantie! Certificatul este valabil 6 luni de la achizitionarea acestui produs.

Contacteaza-ne! Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru a cumpara coroana butuc incarcator telescopic JCB 512 - aceasta ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24 de ore!

Pentru ca montajul este unul dintre principalele motive pentru care o piesa rezista mai putin, recomandam efectuarea acestuia de un specialist. In acest caz, este important ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sa fie realizate corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura