Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva sistem franare miniincarcator Bobcat A220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A220
Cod produs
6ZRFYG38-RE
Out Of stock
Descriere
Optand pentru aceasta electrovalva sistem franare miniincarcator Bobcat A220 la o calitate inalta, nu vei da gres! Utilajul tau este compus atat din piese de schimb mici si simple, cat si din piese de schimb mari si complexe. Impreuna, aceste piese de schimb formeaza o echipa, contribuind la buna functionare a utilajului. Esti in cautarea unor piese de schimb puternice si performante? Arunca o privire pe site-ul nostru! De la cele pentru motor, pana la cele pentru transmisie, piesele noastre de schimb au fost prelucrate cu grija, atentie si precizie, fiind folosite materiale de calitate si rezistente.

Optimismul este cheia succesului! Nu le mai permite problemelor sa-si puna amprenta asupra starii tale de spirit. Asa cum orice sac isi are peticul, asa orice problema isi are rezolvarea. Iar noi suntem pregatiti sa-ti intindem o mana de ajutor cat mai repede cu putinta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii atunci cand o situatie neplacuta te copleseste. Te vom sfatui asa cum stim mai bine, ghidandu-te spre identificarea solutiei potrivite. Succesul tau este si succesul nostru!

Ai nevoie de o asemenea electrovalva sistem franare miniincarcator Bobcat A220 la o calitate inalta!
Cele mai bune prietene ale utilajului, piesele de schimb au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Prin intermediul acestora, piesele de schimb contribuie semnificativ la functionarea eficienta a utilajului. Astfel, aceasta electrovalva sistem franare miniincarcator Bobcat A220 are rolul de a transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Grija noastra pentru clienti este una aparte! Motiv pentru care, alaturi de noi, vei beneficia de consultanta gratuita, pe tot parcursul activitatilor tale. Mai mult, te vei bucura si de o serie de beneficii la care, poate, nici macar nu te asteptai:
• o identificare corecta
• solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli

O asemenea electrovalva sistem franare pentru miniincarcator Bobcat A220 vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni ce vizeaza posibilele defectiuni. Rar ne-am confruntat cu astfel de situatii, insa este important sa cunosti toate detaliile.

Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Motiv pentru care, piesele noastre de schimb promit sa ajunga la tine cat mai repede cu putinta. Pentru a comanda orice piesa de schimb de pe site-ul nostru, fie ne contactezi telefonic, fie completezi o cerere, iar de restul ne vom ocupa noi. Comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. In cazul in care timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Ai grija de utilajul pe care il detii! Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, apeleaza, exclusiv, la profesionistii din domeniu. Un montaj ca la carte te poate scuti de aparitia multor situatii neplacute ce vor sa-ti puna bete in roate!

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura