Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva sistem franare miniincarcator Bobcat S590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S590
Cod produs
P328YALG-RE
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau va fi incantat de aceasta electrovalva sistem franare Bobcat S590 la o calitate inalta! Iti doresti ca utilajul pe care il detii sa functioneze la capacitate maxima, constant? Solutia este simpla. Asigura-i acestuia ajutoare de nadejde, iar el te va face mandru cu fiecare ocazie. Cat despre piesele noastre de schimb, acestea sunt desavarsite din orice punct de vedere! Puternice? Bifat! Performante? Nici nu se pune problema! Rezistente? Cum sa nu! Au fost fabricate in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde. Calitatea face diferenta!

Nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca te confrunti cu o situatie nefavorabila, a carei rezolvare pare a fi o enigma. Poti conta pe ajutorul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii. Intrucat stim cat de important este timpul, noi iti vom raspunde prompt. Te vom sfatui asa cum stim mai bine, ghidandu-te spre identificarea solutiei potrivite pentru problema cu care te confrunti. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Electrovalva sistem franare Bobcat S590 - cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Calitatea face diferenta!
Pionii cei mai importanti de pe tabla de joc, piesele de schimb au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Prin intermediul acestora, piesele de schimb contribuie, fara doar si poate, la functionarea eficienta a utilajului. Aceasta electrovalva sistem franare Bobcat S590 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

O super echipa la doar un mesaj distanta!
Ei bine, alaturi de noi, beneficiezi de consultanta gratuita, pe tot parcursul activitatilor tale! Fie ca ne contactezi telefonic, fie ca ne lasi un mesaj, noi iti vom intinde o mana de ajutor cat mai repede cu putinta. Serviciul nostru de consultanta iti ofera:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli

Defectiuni din fabrica? Apeleaza, cu incredere, la garantia piesei de schimb! O astfel de electrovalva sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S590 prezinta un certificat de garantie, valabil 6 luni.

Stim cat de presant poate fi timpul! Motiv pentru care piesele noastre de schimb vor ajunge la tine cat mai repede cu putinta. Ne contactezi telefonic sau completezi cererea de pe site-ul nostru, iar comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. De asemenea, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti alegi singur piesa de schimb!

Un lucru este cert! Un montaj desavarsit te va tine departe de mii de situatii neplacute. Apeleaza, intotdeauna, la profesionistii din domeniu intrucat vei avea doar de castigat.

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura