Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S590
Cod produs
0TAU4KX7-RE
Out Of stock
Descriere
Mizeaza pe aceasta bobina sistem franare miniincarcator Bobcat S590 intrucat vei avea doar de castigat! Atunci cand vine vorba de utilajul tau, noi iti recomandam sa te orientezi doar catre acele piese de schimb ce dau dovada de o calitate la nivel inalt. Nu-ti mai irosi timpul, banii si energia, optand pentru piese de schimb la o calitate indoielnica! Alege-le pe cele mai bune si ofera-i utilajului tau oportunitatea de a se face remarcat. Diferentele se vor simti inca de la prima activitate. La noi, vei gasi, intotdeauna, piese de schimb originale si fara compromisuri, ce au fost fabricate in cele mai bune conditii!

Daca ai nelamuriri cu privire la o anumita piesa de schimb/ situatie, nu ezita sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii! Suntem, in permanenta, conectati nevoilor tale! Iti vom raspunde prompt si te vom sfatui asa cum stim mai bine. Impreuna, vom identifica solutiile eficiente si rapide de care ai nevoie. Nu uita ca optimismul este cheia succesului! Nu le mai permite problemelor sa-si puna amprenta asupra starii tale de spirit. Cu noi alaturi, pana si imposibilul devine posibil!

Alege aceasta bobina sistem franare miniincarcator Bobcat S590 pentru utilajul pe care il detii!
Oh, piesele de schimb! Mici sau mari, simple sau complexe, acestea reprezinta pionii cei mai importanti de pe tabla de joc. Prin intermediul responsabilitatilor cu care au fost inzestrate, acestea contribuie semnificativ la buna functionare a utilajului. O asemenea bobina sistem franare miniincarcator Bobcat S590 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

La orice pas, ne gasesti alaturi de tine!
Asa este! Serviciul nostru de consultanta este gratuit, pe tot parcursul activitatilor tale. Intrucat tinem la fiecare client ce a ales sa colaboreze cu noi, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te asteptai, si anume:
• Identificari corecte si rapide
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli
Poti conta pe ajutorul nostru!

O astfel de bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S590 detine un certificat de garantie, valabil 6 luni! Aceasta vizeaza prezenta unor posibile defectiuni din fabrica.

Rapiditatea cu care piesele noastre de schimb vor ajunge la tine va fi pe masura asteptarilor tale! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea de pe site-ul nostru, imediat dupa piesele noastre de schimb se vor pregati sa porneasca catre tine. Comanda iti va livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Astfel, iti ridici singur piesa de schimb, iar noi iti vom prezenta depozitul nostru fascinant!

Atunci cand vine vorba de utilajul pe care il detii, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii din domeniu. Un montaj corect te poate scuti de aparitia multor situatii neplacute! Daca ai nevoie de indrumare, contacteaza-ne. Iti recomandam noi o echipa de super mecanici!

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura