Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S130
Cod produs
0QYX4AT5-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bobina sistem franare miniincarcator Bobcat S130 abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau! Puternica, rezistenta si performanta, bobina noastra a fost fabricata in cele mai bune conditii, provenind dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate. Calitatea sa superioara nu poate fi contestata! Mai mult, datorita materialelor ce au fost folosite in prelucrarea sa, aceasta bobina vine la pachet alaturi de garantia ca nu te va lasa la greu. Nu mai face rabat de la calitate si ofera-i utilajului tau doar ceea ce este mai bun! Echipat corespunzator, acesta va munci sanatos si fericit, iar tu iti vei putea planifica activitatile lipsit de stres si de griji.

Ai grija de starea de sanatate a utilajului tau! Avand un vedere volumul de munca intens si solicitant, acesta s-ar putea confrunta, in timp, cu fel de fel de probleme. Fiind precaut si responsabil, vei reusi sa tii la distanta toate situatiile neplacute ce vor sa-ti puna bete in roate. Este indicat sa programezi revizii periodice pentru acesta si sa-i verifici, cu atentie, piesele de schimb inainte de inceperea programului de lucru. Ai parte de sprijinul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale!

Alege o astfel de bobina sistem franare miniincarcator Bobcat S130 pentru utilajul pe care il detii! Calitatea face diferenta!
Prietenele sale cele mai bune, piesele de schimb ii ofera sustinerea utilajului, in timpul activitatilor la care este supus. Inzestrate cu diferite responsabilitati, acestea provin aparitia unor probleme ce ar putea sa incentineasca modul de lucru al utilajului. O astfel de bobina sistem franare miniincarcator Bobcat S130 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Tu doar contacteaza-ne, de restul ne ocupam noi!
Bunastarea clientilor nostri este importanta! Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat din dorinta de a le oferi acestora o serie de servicii, fara de cusur, reusind sa le fim alaturi, pe tot parcursul activitatilor sale. Astfel, alaturi de noi, beneficiezi de o serie de servicii, precum:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt a tarii te afli.

O astfel de bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S130 dispune de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Pasii pentru a comanda o piesa de schimb sunt simpli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru. Ulterior, dupa pregatirea exemplara a coletului, acesta ii va fi predat curierului si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului daca timpul nu iti permite sa astepti. Alegerea este doar a ta!

Pentru a fi sigur ca totul functioneaza asa cum ar trebui, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, acestia vor sti cum sa manevreze piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur.

Specificatii tehnice

• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura