Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S130
Cod produs
TVN5CAXP-RA
Out Of stock
Descriere
O sonda litrometrica miniincarcator Bobcat S130 este componenta de top, executata cu maiestrie de unii dintre cei mai cunoscuti producatori si care are la baza materii prime de o inalta calitate! Piesa noastra de schimb va asigura o buna functionare pentru vehiculul de care depinde, in mod direct, afacerea ta. Este o optiune perfecta, una care te asigura, zi dupa zi, ca ai investit corect, lasandu-te sa te bucuri de roadele muncii tale!

Miniincarcatorul tau are nevoie sa iti arate, clar si cu exactitate, de cat combustibil dispune, pe tot parcursul exploatarii.
Gestionarea combustibilului devine esentiala pentru fiecare proprietar de utilaj. De aceea, noi iti propunem acest senzor de nivel de combustibil foarte precis! Achizitionand acest articol performant, vei sti in fiecare moment care este combustibilul ramas in rezervor si vei putea sa iti calculezi exact timpii de exploatare ramasi.

O sonda litrometrica miniincarcator Bobcat S130 este un produs de incredere!
E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila masoara cantitatea de combustibil din rezervor. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Un serviciu de marca te va duce departe!
Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! O sonda litrometrica miniincarcator Bobcat S130 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! Aceasta sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat S130 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Iata un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Iar cand vine vorba de montaj, aici, in acest caz, chiar nu ai batai de cap!

Specificatii tehnice

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura