Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda litrometrica pentru miniexcavator Bobcat E45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E45
Cod produs
V7D2P0FT-RA
Out Of stock
Descriere
O sonda litrometrica miniexcavator Bobcat E45 este exact piesa de care ai nevoie! Ai in fata ochilor produsul rezistent si fiabil care te va surprinde. Aceasta sonda litrometrica este o decizie inspirata! Nu vorbim numai de o piesa de schimb fara de care tu nu ai fi informat corect si in timp real. Vorbim de sansa de a afla cu exactitate, pentru multa vreme, cat combustibil ai in rezervor, astfel putand economisi.

Vorbim si de un intreg lant de servicii conexe care te asteapta, impreuna cu aceasta sonda litrometrica premium! Un specialist din echipa noastra este mereu pregatit sa te indrume asa incat sa te poti bucura de serviciile noastre de calitate ce insotesc piesele de schimb recomandate.

Aceasta sonda litrometrica miniexcavator Bobcat E45 este piesa dorita!
E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila masoara cantitatea de combustibil din rezervor. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Beneficiezi de tot ce e mai bun!
O consultanta gratuita - fiindca produsele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.

Daca vei achizitiona aceasta sonda litrometrica miniexcavator Bobcat E45 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ai nevoie de certificari scrise, care sa iti demonstreze, negru pe alb, conformitatea articolelor achizitionate!

Aceasta sonda litrometrica pentru miniexcavator Bobcat E45 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Vei avea parte de o livrare rapida, cu manipularea grijulie a produsului!

Un mester cu pricepere si indemanare care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura