Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda litrometrica pentru miniexcavator Bobcat E35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E35
Cod produs
CBEYMHFS-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta rezistenta sonda litrometrica miniexcavator Bobcat E35 este perfect compatibila cu miniexcavatorul tau, iar noi o avem acum pentru tine la o oferta de pret dintre cele mai grozave! Iata o piesa de schimb care, montata corect si conform indicatiilor producatorului, te va scuti de multe batai de cap, iar noi te indemnam sa ii acorzi putina atentie.

Ce este aceasta sonda litrometrica si de ce este important sa te asiguri ca miniexcavatorul tau beneficiaza de una in perfecta stare si perfect compatibila? Ei bine, o astfel de sonda litrometrica este componenta de care depinde buna desfasurare a activitatii, ea avand rolul unui senzor capacitiv de nivel ce a fost dezvoltat pentru monitorizarea nivelului de carburant din rezervoarele vehiculelor, detectand cu mare precizie orice variatie. Apeleaza-ne chiar acum si afla toate detaliile tehnice!

Aceasta sonda litrometrica miniexcavator Bobcat E35 este o piesa durabila!
E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila masoara cantitatea de combustibil din rezervor. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Consiliere la un telefon distanta!
O consultanta gratuita - fiindca produsele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.

Daca vei achizitiona aceasta sonda litrometrica miniexcavator Bobcat E35 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ai nevoie de certificari scrise, care sa iti demonstreze, negru pe alb, conformitatea articolelor achizitionate!

Aceasta sonda litrometrica pentru miniexcavator Bobcat E35 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Vei avea parte de o livrare rapida, cu manipularea grijulie a produsului!

Un mester cu pricepere si indemanare care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura