Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat T590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T590
Cod produs
QOU40JEM-RA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o sonda litrometrica miniincarcator Bobcat T590 si nu stii unde o gasesti? Ei, iata ca ai aflat! O gasesti in depozitul nostru! O astfel de sonda litrometrica este o piesa de schimb importanta pentru tine! Performanta acestei sonde este marcata de o precizie mare.
Fiindca vorbim despre mentenanta si inlocuirea de piese, este intotdeauna o idee buna sa fie verificata starea de „sanatate” a sondei litrometrice vechi!
Iti recomandam sa apelezi la specialisti de incredere atunci cand vrei sa fie executat montajul unei astfel de componente! Asigura-te in fiecare moment ca utilajul tau are piese ce beneficiaza de o echipare pe masura! Achizitionand piesele de schimb performante, vei avea bucuria de a exploata doar utilaje performante!

Utilajul tau functioneaza corect cu aceasta sonda litrometrica miniincarcator Bobcat T590 rezistenta!
E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila masoara cantitatea de combustibil din rezervor. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Calitate inainte de toate!
O consultanta gratuita - fiindca produsele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.

Daca vei achizitiona aceasta sonda litrometrica miniincarcator Bobcat T590 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ai nevoie de certificari scrise, care sa iti demonstreze, negru pe alb, conformitatea articolelor achizitionate!

Aceasta sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat T590 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Vei avea parte de o livrare rapida, cu manipularea grijulie a produsului!

Un mester cu pricepere si indemanare care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura