Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat S550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S550
Cod produs
DK3JTISR-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de sonda litrometrica miniincarcator Bobcat S550 este fiabila, rezistenta si stabila, asa incat tu vei fi convins ca ai facut o alegere grozava achizitionand-o. Iata un produs de incredere, ce te va surprinde in mod placut prin durabilitatea sa! O sonda litrometrica de asemenea precizie este o solutie optima care va garanta ca utilajul tau va functiona perfect. Este un produs ce te ajuta sa stii in fiecare moment cat combustibil mai are utilajul tau.

Atentie! Sonda noastra litrometrica este calibrata in functie de capacitatea rezervorului, datele raportandu-se la dimensiunea finala a acesteia (dimensiunea sondei este ajustata in functie de dimensiunea rezervorului). Alaturi de noi vei fi mereu informat si vei avea parte de cele mai bune produse, asa ca, apeleaza-ne chiar acum!

O sonda litrometrica miniincarcator Bobcat S550 este o piesa de succes!
E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila masoara cantitatea de combustibil din rezervor. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Consultanta gratuita oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale!
Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri aditionale. Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita ne propune ca fiind prietenii de incredere ai pieselor de schimb pentru utilaje.

O sonda litrometrica miniincarcator Bobcat S550 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! Aceasta sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat S550 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect! Montajul este o actiune importanta, de mare impact asupra bunului mers al vehiculului tau!

Specificatii tehnice

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura