Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic miniincarcator Bobcat S590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S590
Cod produs
E7ZMPLVB-SC
Out Of stock
Descriere
Acest senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S590 este piesa de care ai nevoie? In regula, aceasta se gaseste in depozitul nostru. Il avem doar de productie originala, produs de cele mai cunoscute branduri din lume. Suntem intotdeauna atenti la calitate. Lucrurile de calitate se fac cu utilaje de calitate, iar un utilaj de calitate este compus din piese de calitate. Ale noastre. Suntem un partener pe care poti sa pui toate cartile. Noi suntem alaturi de tine.

Money money money/must be funny/in the rich man’s world, ne mai canta uneori vesnicii ABBA la radio. Important e ca piesa muzicala tine doar 3 minute si ceva. Dupa ce o asculti, iti dai seama ca money nu sunt funny pentru ca nu traiesti intr-o lumea a bunastarii gratuite. Trebuie sa tragi din greu pentru fiecare leu. Ia, impreuna cu tine, si utilajele tale, care trebuie sa fie functionale tot timpul.
Iar cand pica, money is not funny pentru ca trebuie sa cumperi piese de schimb. Dar avem o veste buna. Gasesti piesele la noi in conditii de pret foarte avantajoase. Our prices are funny. Hai sa fredonam impreuna in timp ce parcul tau de masini este iar integral functional.

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S590 la un click distanta!
Atunci cand intervine o defectiune, o sa apara probleme cu citirile parametrilor uleiului de motor. Atunci cand parametrii nu se incadreaza in standarde, la bord se va aprinde un martor luminos. Este bine sa se intervina cat mai urgent pentru a schimba senzorul defect, pentru a nu afecta citirile ulterioare ale uleiului de motor. Este o piesa careia nu ii plac culorile aprinse.

Pune degetul pe codul de produs si da-ne un semn!
Informatia inseamna putere. Iar puterea nu sta in muschi, ci in inteligenta care ii pune la treaba. Apeleaza, asadar, la noi ori de cate ori ai nelamuriri sau doresti sa afli ceva despre o piesa sau despre un issue legat de functionarea utilajului tau. Echipa noastra de consultanti iti va oferi toate informatiile si asistenta. Desigur, gratuit. Just call us!

Micul senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat S590 tuseste? Bipaie cu rosu din toate incheieturile? Nu este nimic, trimitem inlocuitor. Unul absolut nou. Si pentru o si mai mare siguranta vom pune in pachet si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Maximizam eficienta pe toate palierele activitatii noastre. Inclusiv pe cel de livrare. Care este ultra rapida. Trimitem piesa dorita in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poate ajunge la tine rapid, azi sau maine. Sau o poti ridica de la depozit, cum ti-e mai bine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Mai departe ne ocupam noi.

Vom ajunge si la montaj. Nu incerca acasa ce vezi la televizor sau pe youtube. Aceia sunt specialisti. Tu, de multe ori, nu. Cauta neaparat unul de talia aceea ca sa iti asigure montajul. Daca ne soliciti iti gasim noi. Sigur cunoastem unul la tine in zona. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice

• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura