Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda nivel combustibil pentru miniincarcator Bobcat S590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S590
Cod produs
3DKHCL1Q-SC
Out Of stock
Descriere
Daca vorbesti cu specialistul nostru tehnic, primul lucru pe care il vei afla despre aceasta sonda nivel combustibil Bobcat S590 este calitatea. Nu tratam superficial problemele partenerilor nostri. Suntem seriosi, empatici si profesionisti. Suntem doar mai buni.  Ei au utilaje noi, de ultima generatie, nu se poti repara cu doua saibe curatate cu putina saliva. In plus, acestea nu functioneaza cu piese reconditionate la strungarie. Daca ai ajuns la nivelul unui parc de utilaje ultramodern, sa stii ca si noi suntem acolo cu tine. Reusim doar impreuna.

Tanar vreau mereu sa fiu, sa traiesc asa cum stiu, ca la 20 de ani... este un cantec care a avut mare priza la public. Pentru ca mesajul lui este sincer si spune ce gandim toti. Asa cum toti antreprenorii, proprietari de Bobcat, isi doresc utilajele sa functioneze 20 de ani, fara griji si fara bani investiti in reparatii. Lucru imposibil, de aceea regasit doar in cantec. Dar si asa, cu o consultanta corecta si exacta, cu piese de schimb bine alese, compatibile si cu un mecanic stralucit, poti da utilajului tau vigoarea ca acum 20 de ani. Nu trebuie decat sa suni la ACN si toate aceste vise iti vor fi indeplinite.

Sonda nivel combustibil Bobcat S590 sau ocaua potrivita
Ca orice piesa si aceasta are o misiune specifica in mecanismul complex al utilajului, mai ales in ceea ce priveste functionarea lui si la masurarea nivelului de alimentare cu combustibil. Este o piesa motor care nu trebuie sa-ti lipseasca.

Un ajutor este intotdeauna binevenit!
Poti beneficia, daca doresti, de serviciul nostru gratuit de consultanta. Poti beneficia de el si daca nu vrei. Nu este optional, ci il avem la pachet pentru toata lumea. Pentru toata lumea si pentru fiecare separat, in functie de problema. Avem consultanti foarte buni, la curent cu tot ce misca in universul pieselor de schimb pentru masini industriale. Se adapteaza la orice tip de problema si o rezolva. Fac minuni. Iar intregul mecanism de informare si recomandari esti gratuit. Nu se refuza.

Garantie
Aceasta sonda nivel combustibil pentru miniincarcator Bobcat S590 are certificat de garantie. Primesti 6 luni de exploatare si timp suficient ca sa descoperi eventuale defecte de fabricatie. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, langa fiecare alegere pe care o faci, astfel incat sa nu gresesti.

Livrare
Comanda aceasta sonda si o vei primi in aproximativ 24 de ore. Va sosi prin curierat rapid cu plata ramburs si cu optiunea de verificare a continutului coletului inainte de achitarea produselor. Daca doresti sa o ridici personal de la sediul nostru, te asteptam oricand, in zilele lucratoare. Ne gasesti in comuna Jilava, judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti. Ai o multime de optiuni, alege-o pe cea mai acceesibila. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a beneficia de un montaj corespunzator, apeleaza la serviciile unui profesionist. Mecanicii cu care noi colaboram se vor deplasa direct acolo unde este utilajul tau. Putem trimite si un intreg atelier mobil, daca reparatiile sunt mai complexe si necesita aparatura sofisticata. Avem agenda plina.  Facem asta pentru tine.

Specificatii tehnice
• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura