Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda nivel combustibil Bobcat 7179839

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7179839
Cod produs
8TI4YUH5-SC
Out Of stock
Descriere
Oare cum este aceasta sonda nivel combustibil Bobcat 7179839 despre care ai aflat ca o avem in depozit?  O fi buna? O fi si acesta vreo „sarakie” de produs, asa cum ai gasit la unul pe olx ? Nu te intrebam cum ai putut sa cumperi tocmai de pe olx, iti spunem doar ca la noi nu se intampla asa ceva. Ce-ar fi sa ne faci o vizita. Poarta e mereu deschisa, cum suntem si noi. Vei putea vedea cu ochii tai produse de pe rafturi si, mai ales, ce calitate au. Suntem de incredere intr-un depozit de incredere.

Lucrezi de dimineata pana seara, nici nu mai stii cati copii ai acasa, esti la marginea unei prapastii de probleme. Pe unele le rezolvi singur, dar pe altele, insa, nu ai cum. Dar pe toate trebuie sa le tratezi cu aceeasi urgenta. Una din aceste activitati este aprovizionarea de la furnizorii tai. Ai nevoie de un portofoliu de furnizori seriosi, care iti trimit produsele de care ai nevoie la timp si in siguranta, oriunde te-ai afla. Intr-un cuvant ai nevoie de noi. Venim la primul apel.

Sonda nivel combustibil Bobcat 7179839 te fereste de momentele jenante
Aceasta piesa are rolul de a masura cantitatea de combustibil din rezervor. Astfel stii exact, la orice ora, cat mai ai pana la urmatoarea alimentare si, cel mai mult, eviti sa te faci de ras daca utilajul te lasa in “pana prostului”.

Un sfat de calitate inainte de toate
Stim cat de mult esti dependent de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui. Mai ales ca le ai de abia de un an de zile. Daca doar una este un stift sau un model nepotrivit, inseamna ca ai investit degeaba.  Tu ca ai nevoie si de informatii corecte, care sa iti arate solutia optima atunci cand e necesar sa o ai. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita si te scuteste de astfel de neplaceri. Un sfat de calitate e bun inainte de toate!

Garantie
Noi iti oferim toata documentatia necesara in pachetul din expeditie. Nu iti trimitem sub nicio forma aceasta sonda nivel combustibil Bobcat 7179839 fara actele ei de identitate. In plus, o mica surpriza, vei gasi in colet si un “certificat de sanatate” - o garantie pentru defecte de fabricatie pentru 6 luni. Pai asa e frumos, nu?

Livrare
Exista posibilitati nelimitate de livrare. Cum sa nu le avem noi pe toate? Daca inventeaza “astia” si expeditia cu puterea gandului, o prindem si pe ea in portofoliu. Fie soliciti expeditia printr-un curier, fie alegi sa o ridici de la depozit. Fie orice este legal altceva.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Montaj
Un montaj ca la carte face ca utilajul tau sa functioneze ireprosabil. Apeleaza, asadar, la un specialist care sa ti-l asigure si nu incerca neaparat sa il efectuezi singur. Joaca de-a minitehnicus costa. Uneori prea mult. Pastreaza banii pentru alte costuri. Sau pentru o bere pentru mecanic.

Specificatii tehnice:

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura