Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda nivel combustibil Bobcat 7286464

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7286464
Cod produs
7OUJK5FQ-SC
Out Of stock
Descriere
Cunoastem pana la detaliu fiecare piesa de schimb din inventarul nostru. Stim totul despre acaesta sonda nivel combustibil Bobcat 7286464 Domeniul in care activam este competitiv si nu poti sa performezi daca nu adaugi si doza de pasiune, cea care da sens muncii noastre. Avem o excelenta cunoastere a produselor, astfel incat iti putem oferi informatii relevante si nu vorbe goale. Echipa noastra de consultanti este pregatita la zi, singura surpriza va fi ca nu stii ce sa mai intrebi. Vino si convinge-te!

Ne place foarte mult sa stim ca toate lucrurile au o logica, un sens. De aceea ne place foarte mult sa fim organizati, sa nu lasam nimic la voia intamplarii. Sa stim ca lucrul asta de aici vine de acolo. Avem zeci de mii de piese pe rafturi, nu le punem gramada, ca apoi sa scormonim dupa vreuna cand o solicita un client. Haosul este uneori simpatic acasa, caci de o nota da personal. Dar la noi nu tine. Aici e ordine. Ordine intre piese, ordine intre rafturi, ordine pe caile de acces, ordine la ambalare si pregatirea pentru transport, ordine in documente si ordine in ganduri. Aici e ACN.

Sonda nivel combustibil Bobcat 7286464 te fereste de momentele jenante
Aceasta piesa are rolul de a masura cantitatea de combustibil din rezervor. Astfel stii exact, la orice ora, cat mai ai pana la urmatoarea alimentare si, cel mai mult, eviti sa te faci de ras daca utilajul te lasa in “pana prostului”.

Un sfat de calitate inainte de toate
Stim cat de mult esti dependent de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui. Mai ales ca le ai de abia de un an de zile. Daca doar una este un stift sau un model nepotrivit, inseamna ca ai investit degeaba.  Tu ca ai nevoie si de informatii corecte, care sa iti arate solutia optima atunci cand e necesar sa o ai. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita si te scuteste de astfel de neplaceri. Un sfat de calitate e bun inainte de toate!

Garantie
Noi iti oferim toata documentatia necesara in pachetul din expeditie. Nu iti trimitem sub nicio forma aceasta sonda nivel combustibil Bobcat 7286464 fara actele ei de identitate. In plus, o mica surpriza, vei gasi in colet si un “certificat de sanatate” - o garantie pentru defecte de fabricatie pentru 6 luni. Pai asa e frumos, nu?

Livrare
Exista posibilitati nelimitate de livrare. Cum sa nu le avem noi pe toate? Daca inventeaza “astia” si expeditia cu puterea gandului, o prindem si pe ea in portofoliu. Fie soliciti expeditia printr-un curier, fie alegi sa o ridici de la depozit. Fie orice este legal altceva.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Montaj
Un montaj ca la carte face ca utilajul tau sa functioneze ireprosabil. Apeleaza, asadar, la un specialist care sa ti-l asigure si nu incerca neaparat sa il efectuezi singur. Joaca de-a minitehnicus costa. Uneori prea mult. Pastreaza banii pentru alte costuri. Sau pentru o bere pentru mecanic.

Specificatii tehnice:

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura