Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda nivel combustibil pentru miniincarcator Bobcat S330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S330
Cod produs
V1FRT468-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta sonda nivel combustibil Bobcat S330 se afla la vedere in depozitul nostru. Intrucat contribuie la supravegherea in lucru a utilajului, supla sonda nu ar trebui sa lipseasca in forma ei maxima. Si nici nu ar putea. Utilajul tau ar lipsi o gramada de la lucru pana ce sonda ar fi montata. Nu exista un alt scenariu.  Asadar fa lucrurile care si cum trebuie si totul va fi bine. Avem o multime de sfaturi utile pentru tine, hai sa vorbim.

Ce frumoase sunt vacantele. Plimbarile prin lume, micile excentricitati pe care ti le permiti, orele mai lungi de somn, decluparea de la priza universala a stress-ului, a targetelor, a grijei zilei de maine, a vizitelor pe santier. Este momentul cand pana si utilajele tale sunt parcate in curti pentru cateva zile de odihna. Profita de moment si, cat esti plecat, pune-ti mecanicul, care tocmai s-a intors din concediu, sa faca o revizie generala a parcului. Sa noteze ce s-a mai defectat, ce e uzat, ce piese sunt spre final de ciclu de productie. Apoi sa sune la ACN pentru comanda. Noi nu suntem in vacanta.

Sonda nivel combustibil Bobcat S330 sau ocaua potrivita
Ca orice piesa si aceasta are o misiune specifica in mecanismul complex al utilajului, mai ales in ceea ce priveste functionarea lui si la masurarea nivelului de alimentare cu combustibil. Este o piesa motor care nu trebuie sa-ti lipseasca.

Un ajutor este intotdeauna binevenit!
Poti beneficia, daca doresti, de serviciul nostru gratuit de consultanta. Poti beneficia de el si daca nu vrei. Nu este optional, ci il avem la pachet pentru toata lumea. Pentru toata lumea si pentru fiecare separat, in functie de problema. Avem consultanti foarte buni, la curent cu tot ce misca in universul pieselor de schimb pentru masini industriale. Se adapteaza la orice tip de problema si o rezolva. Fac minuni. Iar intregul mecanism de informare si recomandari esti gratuit. Nu se refuza.

Garantie
Aceasta sonda nivel combustibil pentru miniincarcator Bobcat S330 are certificat de garantie. Primesti 6 luni de exploatare si timp suficient ca sa descoperi eventuale defecte de fabricatie. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, langa fiecare alegere pe care o faci, astfel incat sa nu gresesti.

Livrare
Comanda aceasta sonda si o vei primi in aproximativ 24 de ore. Va sosi prin curierat rapid cu plata ramburs si cu optiunea de verificare a continutului coletului inainte de achitarea produselor. Daca doresti sa o ridici personal de la sediul nostru, te asteptam oricand, in zilele lucratoare. Ne gasesti in comuna Jilava, judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti. Ai o multime de optiuni, alege-o pe cea mai acceesibila. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a beneficia de un montaj corespunzator, apeleaza la serviciile unui profesionist. Mecanicii cu care noi colaboram se vor deplasa direct acolo unde este utilajul tau. Putem trimite si un intreg atelier mobil, daca reparatiile sunt mai complexe si necesita aparatura sofisticata. Avem agenda plina.  Facem asta pentru tine.

Specificatii tehnice
• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura