Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda nivel combustibil Bobcat 7238662

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7238662
Cod produs
4HV1E6Q9-SC
Out Of stock
Descriere
Uneori nu te uiti la bani cand e sa-ti rezolvi o problema de mecanica. Mai ales daca e una care te preseaza. Asa si cu aceasta sonda nivel combustibil Bobcat 7238662 de care ai o nevoie right now. Da, sigur, uneori poti gresi. Asa ca, asculta-ne pe noi, nu cumpara niciodata fara sa te informezi inainte. Alege piesa cea mai potrivita pentru utilajul tau. Ca acesta sa functioneze si maine, si poimaine, si anul viitor, si in ceilalti ani. Consultantii nostri te vor ajuta sa primesti exact ce iti trebuie, fara efort financiar suplimentar. Mai ales ca o fac gratuit. Nu e totul despre bani, e despre a face lucruri temeinice impreuna.

Pe vremuri, si nu chiar cand umblau puricii legati cu 99 de ocale de picior, ca sa iti poti procura o piesa de schimb buna, aveai nevoie de o relatie la depozitul de stat. Sau o pila la partid. O gaseai doar pe sub mana si trebuia sa cumperi la pachet si un kil de vopsea. Nu-ti trebuia, dar il luai. Anii aceia au trecut. Avem orice piesa iti trebuie, la vedere. Si la un pret care nu te incurca. Nu le tinem sub tejghea si nu le dam cu smac doar ca sa platesti tu mai mult. Si nu-ti dam la pachet, ceri tu inca una. Atat de buni suntem. Vino cu noi. Suntem parteneri onesti.

Sonda nivel combustibil Bobcat 7238662 te fereste de momentele jenante
Aceasta piesa are rolul de a masura cantitatea de combustibil din rezervor. Astfel stii exact, la orice ora, cat mai ai pana la urmatoarea alimentare si, cel mai mult, eviti sa te faci de ras daca utilajul te lasa in “pana prostului”.

Un sfat de calitate inainte de toate
Stim cat de mult esti dependent de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui. Mai ales ca le ai de abia de un an de zile. Daca doar una este un stift sau un model nepotrivit, inseamna ca ai investit degeaba.  Tu ca ai nevoie si de informatii corecte, care sa iti arate solutia optima atunci cand e necesar sa o ai. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita si te scuteste de astfel de neplaceri. Un sfat de calitate e bun inainte de toate!

Garantie
Noi iti oferim toata documentatia necesara in pachetul din expeditie. Nu iti trimitem sub nicio forma aceasta sonda nivel combustibil Bobcat 7238662 fara actele ei de identitate. In plus, o mica surpriza, vei gasi in colet si un “certificat de sanatate” - o garantie pentru defecte de fabricatie pentru 6 luni. Pai asa e frumos, nu?

Livrare
Exista posibilitati nelimitate de livrare. Cum sa nu le avem noi pe toate? Daca inventeaza “astia” si expeditia cu puterea gandului, o prindem si pe ea in portofoliu. Fie soliciti expeditia printr-un curier, fie alegi sa o ridici de la depozit. Fie orice este legal altceva.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Montaj
Un montaj ca la carte face ca utilajul tau sa functioneze ireprosabil. Apeleaza, asadar, la un specialist care sa ti-l asigure si nu incerca neaparat sa il efectuezi singur. Joaca de-a minitehnicus costa. Uneori prea mult. Pastreaza banii pentru alte costuri. Sau pentru o bere pentru mecanic.

Specificatii tehnice:

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura