Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniincarcator Bobcat S590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S590
Cod produs
2NBPSURM-RE
Out Of stock
Descriere
Nu mai cauta, nu are rost! Acest solenoid miniincarcator Bobcat S590 este disponibil in depozitul nostru! Universul utilajelor este imens, gazduind mii si mii de piese de schimb. Fiecare este unica in felul ei si are o functionare, un rol aparte.
Astfel, electrovalva este partenera motorului de utilaj, avand un rol bine stabilit in buna functionare a acestuia. Fara aceasta, in stare buna, motorul nu ar mai fi el insusi, pierzandu-si din putere. Tine cont mereu ca piesele de schimb se afla intr-o relatie de interdependenta una cu cealalta, formand un intreg functional - utilajul tau!

Deoarece tinem la tine si la utilajul pe care il detii, e bine de stiut ca noi colaboram doar cu furnizori de incredere care ne ofera piese de schimb la o calitate inalta. Prelucrate cu atentie si grija, piesele de schimb performante ii ofera utilajului puterea de a face fata oricarui obstacol. Ai un utilaj fericit si sanatos, ai o afacere prospera!

Orice piesa de care ai nevoie poate sa ajunga rapid la tine!
Asa cum ti-am reamintit, fiecare piesa de schimb este unica, avand un rol bine definit in buna functionare a utilajului tau.
O asemenea bobina miniincarcator Bobcat S590 are responsabilitatea de a comanda sistemul de franare al utilajului.

Beneficii peste beneficii si serviciul de consultanta gratuit
Suntem conectati solicitarilor tale! Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, vei avea parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii iti desfasori activitatea. Cu asa sprijin din partea echipei noastre, tu si utilajul tau sunteti pregatiti sa cuceriti lumea!

Un solenoid pentru miniincarcator Bobcat S590 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livram oriunde! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest solenoid miniincarcator Bobcat S590 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti poti ridica personal piesa de schimb. Alegerea este doar a ta!

Montarea unei piese noi in locul alteia defecte reprezinta, adeseori, un proces migalos. Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialisti in domeniu pentru a evita deteriorarea prematura a piesei de schimb. Mai mult, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura