Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniincarcator Bobcat MT52

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat MT52
Cod produs
NQ4S28V0-RA
Out Of stock
Descriere
Un solenoid miniincarcator Bobcat MT52 este o componenta care tine lucrurile in frau. Ea face astfel incat oprirea in siguranta a alimentarii angrenajului motorului sa aiba loc. Un solenoid functioneaza prin producerea unui camp electromagnetic in jurul unui miez mobil, numit armatura. Campul electromagnetic din jurul acelei armaturi deschide si inchide supape sau comuta si transforma energia electrica in miscare mecanica si forta.

Piesa noastra de schimb este mandra intre cele din gama sa, fiindca a fost realizata din materiale „unul si unul”, alese pe spranceana pentru productia unui articol performant. Si, iata, articolul vine sa demonstreze ca se poate! Se poate si altfel! Se poate atinge perfectiunea! Se poate sa iti desfasori activitatea fiind increzator in reusitele zilei de maine!

Un solenoid miniincarcator Bobcat MT52 este o piesa rezistenta!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul imens al utilajului tau. Doar aceasta bobina poate opri motorul rapid si in siguranta, prin inchiderea circuitului de alimentare.

Calitate inainte de toate!
Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Acest solenoid pentru miniincarcator Bobcat MT52 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort!

Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp posibil. Iar daca te afli in apropierea depozitului nostru, poti sa ridici pachetul personal. O electrovalva miniincarcator Bobcat MT52 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• Se leaga pe un singur fir
• Se fixeaza in 2 gauri alungite, de 7mm fiecare, aflate la 30mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura