Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson radiator pentru miniincarcator Bobcat MT52

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat MT52
Cod produs
E2WR8CQO-SC
Out Of stock
Descriere
In activitatea ta apar si momente de respiro, caci nu esti robot. Sunt ocazii bune sa ii ceri mecanicului tau sa traga un ochi de expert prin parcul de utilaje, sa vada daca trebuie schimbat ceva, sau vreo reparatie urgenta. S-ar putea sa-ti spuna ca unul din utilaje are nevoie de un buson radiator miniincarcator Bobcat MT52. Iar cand ii dai ok-ul ca sa se ocupe stim sigur ca primul lucru pe care il va face este sa ne caute pe noi. El stie ca avem piesa, ca este cea mai buna si, mai ales, ca o primeste in maxim 24 de ore. Poti semna linistit. Utilajul e gata.

Avem un depozit excelent aprovizionat, cu produse de cea mai buna calitate. Ne place sa-l numim un soi de corn al abundentei biblic. Gasesti orice iti trebuie, oricand si bun. Feedback-ul foarte bun primit de la clientii nostri ne recomanda. De ce? Pentru ca ne gandim la tine. Nu tinem pentru noi. Bunul mers al afacerii tale inseamna bunul mers al depozitului nostru. Abundenta noastra inseamna linistea utilajelor tale. Si a ta, desigur. Noi suntem un partener de incredere. Vino la noi!

Buson radiator miniincarcator Bobcat MT52 vesnic tanar!
Este destul de dificil de identificat o defectiune a busonului radiatorului si, din cauza problemelor de functionare a acestuia, pot aparea adesea probleme grave la unitatea motorului. Totusi, daca sub capota isi face simtita prezenta fumul, atunci avem un simptom evident. La fel si mirosul de ulei incins in cabina. Luati problema din pripa pentru a nu se agrava.

No 1 across the nation
Consultantii nostri sunt pregatiti in orice moment sa te ajute. Cunostintele lor se adauga unui depozit foarte bine aprovizionat. Preturile pieselor de schimb sunt competitive - oferta atractiva. Iar serviciul nostru de consultanta este gratuit. Noi iti oferim:
• Identificare corecta a problemei
• Orientare catre nevoile tale legate de calitate, pret si viteza de executie
• Solutii personalizate
• Recomandari verificate pentru montaj

Acest buson radiator pentru miniincarcator Bobcat MT52 cumparat de la noi este un produs absolut nou. Desigur si original. Poate ascunde, fireste foarte rar, un viciu de fabricatie care sa il faca nefunctional. De aceea iti vom trimite si un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie valabil 6 luni de zile.

Livram oriunde in tara, in orice colt. Comanda se face simplu, fie telefonic fie scriindu-ne. Piesa solicitata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia e hurry, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montajul poate fi, fie o simpla operatie cu final fericit, fie un esec total. Aceasta depinde de cat de serios tratezi aceasta etapa. Te sfatuim sa eviti improvizatiile, chiar daca esti tentat sa le faci. Nu stii niciodata ce iese, dar aproape intotdeauna nimic bun. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, trimitem noi.

Specificatii tehnice
• Diametru x Inaltime = 51X38mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura