Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson radiator pentru miniincarcator Bobcat MT85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat MT85
Cod produs
NSYKH584-SC
Out Of stock
Descriere
Vei intalni in mai toate materialele pentru promovare expresia „acest buson radiator miniincarcator Bobcat MT85 se gaseste de acum si la noi”. Tot ce este posibil, desi la unii e, la altii nu e, cum spune vorba din popor. Ceea ce stim sigur este ca in depozitul nostru gasesti aceasta piesa oricand. Iar pe langa ea si o multime de alte produse. Iar consultanta noastra de specialitate este gratis. Si preturi super ok. Si posibilitati de livrare diversificate. Si o echipa gata sa te deserveasca.

Nimeni nu se naste invatat. O luam cu totii undeva de la zero. O scoala buna inseamna nu doar elevi buni, ci si profesori buni. Care au luat-o si ei de la zero. Au crescut invatand din carti si din experiente de viata nenumarate. Noi am invatat de la ei, iar acum echipa noastra de consultanti este una dintre cele mai competitive de pe piata. Ei stiu intotdeauna despre ce este vorba atunci cand ii soliciti si iti ofera cele mai bune solutii. Ne place sa credem ca, inainte de orice, e o placere sa vorbesti cu ei. La sfarsitul zilei te vei bucura nu doar ca problema ta e rezolvata, ci si ca ai cunoscut un foarte tanar profesor.

Buson radiator miniincarcator Bobcat MT85 vesnic tanar!
Este destul de dificil de identificat o defectiune a busonului radiatorului si, din cauza problemelor de functionare ale acestuia, pot aparea adesea probleme grave la unitatea motorului. Totusi, daca sub capota isi face prezenta fumul, atunci avem un simptom evident. La fel si mirosul de ulei incins in cabina. Luati problema din pripa pentru a nu se agrava.

No 1 across the nation
Consultantii nostri sunt pregatiti in orice moment sa te ajute. Cunostintele lor se adauga unui depozit foarte bine aprovizionat. Preturile pieselor de schimb sunt competitive - oferta atractiva. Iar serviciul nostru de consultanta este gratuit. Noi iti oferim:
• Identificare corecta a problemei
• Orientare catre nevoile tale legate de calitate, pret si viteza de executie
• Solutii personalizate
• Recomandari verificate pentru montaj

Acest buson radiator pentru miniincarcator Bobcat MT85 cumparat de la noi este un produs absolut nou. Desigur si original. Poate ascunde, fireste foarte rar, un viciu de fabricatie care sa il faca nefunctional. De aceea iti vom trimite si un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie valabil 6 luni de zile.

Livram oriunde in tara, in orice colt. Comanda se face simplu, fie telefonic, fie scriindu-ne. Piesa solicitata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia e hurry, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montajul poate fi fie o simpla operatie cu final fericit, fie un esec total. Aceasta depinde de cat de serios tratezi aceasta etapa. Te sfatuim sa eviti improvizatiile, chiar daca esti tentat sa le faci. Nu stii niciodata ce iese, dar aproape intotdeauna nimic bun. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, trimitem noi.

Specificatii tehnice
• Diametru x Inaltime = 51X38mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura