Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson radiator pentru miniexcavator Bobcat 328

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 328
Cod produs
Z480SAJQ-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui buson radiator miniexcavator Bobcat 328 poti striga bingo! Ti-au iesit toate numerele. L-ai gasit, este la noi, gata echipat pentru lupta. Odihnit, bine antrenat si gata sa ia adversarul in piept. El completeaza o echipa extrem de larga de piese de schimb. Le-am adus special pentru utilajele tale si acopera cam tot ce inseamna defectiuni din exploatare. Nu trebuie decat sa ne suni sau sa ne scrii. Sau, poate n-o sa crezi, ajunge doar sa te gandesti la noi si iti prindem gandul din zbor. Ne va face placere sa ne cunoastem.

Satisfactia clientilor este scopul nostru principal. Pentru a-l atinge punem pe masa toate cartile noastre. Avem cele mai bune informatii si le sheruim cu ei. Avem cele mai bune piese si cele mai bune preturi. Avem cel mai complet set de solutii pentru expedierea rapida a produselor solicitate. Avem un portofoliu solid de colaboratori mecanici care iti pot sari in ajutor la montaj. Avem furnizori nume grele pe piata mondiala. Avem curaj, entuziasm si putere de munca. Avem tot ce vrei sa ai. Cauta-ne!

Buson radiator miniexcavator Bobcat 328 nu-l lasa defect, caci te lasa utilajul in drum!
Exista o multime de informatii legate de rolul acestei piese, lucru care dovedeste pe deplin importanta ei tehnica. Iata un hint. Acest obiect asigura pastrarea agentului de racire in circuit si mentine o presiune optima cu ajutorul supapei de presiune. Dar, atentie, daca puneti o piesa pe rezervor care poate rezista la mai multa presiune decat rezervorul in sine, atunci va trebui sa fie schimbata mai des. Si aceasta este o risipa.

Imbunatateste-ti zilele de munca! Piese de inalta calitate si servicii de top!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si nu este doar un enunt. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid. Apoi, te vor asculta atenti ca sa identifice corespunzator problema. Uneori te vor intreba in plus. Este nevoie de un diagnostic cat se poate de corect. Apoi iti vor da solutia. Nu una standard, ci exact aceea care are fit cu situatia utilajului. Iti vor recomanda piesa compatibila si, precum un zapping TV, piesa este deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre. Lucrarea mare te asteapta sa o duci la bun sfarsit.

Nimic rau nu se poate intampla cu acest buson radiator pentru miniexcavator Bobcat 328 daca este un produs cumparat de la noi. Aprovizionam doar cu varfuri de gama. Si, chiar si asa, iti vom trimite un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Frumos, corespunzator.

Iar daca te-ai hotarat sa cumperi acest buson atunci este momentul sa ne auzim. Noi ne vom grabi cu expedierea, stim ca esti in mare graba. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montajul este ultimul lucru care mai e este de facut inainte de a porni din nou la treaba. Iti dam un sfat traditional romanesc - nu lasa vaca sa rastoarne sistarul plin cu lapte. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa-si plimbe degetele pe acolo caci cine stie ce se intampla. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice
• Diametru x Inaltime = 51X38mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura