Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson radiator pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
NUL2AJY3-SC
Out Of stock
Descriere
Nu-ti mai pierde timpul cautand pe portaluri anonime sau prin vecini un buson radiator miniincarcator Bobcat 751 atunci cand ai nevoie de unul nou. Timpul este pretios si, in plus, poti cumpara, din cauza grabei, o piesa de proasta calitate sau de la dezmembrari. Doar daca lucrezi cu parteneri seriosi primesti oferte serioase. Economisesti bani si castigi in eficienta. Nu trebuie decat sa ne suni si sa ne soliciti piesa. De aici incolo nu mai este grija ta, ne ocupam noi de tot. Iti recomandam chiar si un mecanic daca nu gasesti unul. Avem respect pentru timpul tau.

Un bussines bun este acela in care lucrurile intra pe un fagas normal, previzibil. Reflexele se seteaza, angajatii stiu ce sa faca, materialele ajung la timp si se adauga la constructie conform termenelor. Un bussines bun, insa, trebuie sa aiba solutii si pentru situatiile neprevazute. Pentru ca ele apar cand ti-e lumea mai draga. Tu ai un bussines in care lucrezi cu o divizie de Bobcat. Pe unul l-a lasat un buson. Tu ai un bussines serios, deci lucrezi cu furnizori seriosi. Ne suni pe noi. Si s-a rezolvat.

Buson radiator miniincarcator Bobcat 751 - perfect pentru utilajul tau!
Fiecare piesa de schimb vine de acasa cu lectia invatata. Trebuie doar sa o asculti cu atentie. Daca lectia nu este expusa ca in carte, ora este compromisa si sufera intreg colectivul. Asadar, in cazul acestui buson, mare grija la antigelul care poate fi ejectat prin supapa chiar daca presiunea este optima. Este clar ca busonul corijent trebuie inlocuit cu unul premiant. Ia decizia la timp, n-o amana!

Consultanta costa doar un “va salut!”
Defectiunile pot aparea oricand, oriunde, nu este cazul sa le duci dorul. Vin ele singure. Important este sa nu le lasi sa-ti sifoneze self esteam-ul si afacerea. Desigur, exista solutii, unele chiar foarte facile. Ai doar nevoie de un consultant uns cu toate alifiile. Ai nevoie de consultantul nostru. Te sfatuieste absolut gratuit si iti face cele mai bune recomandari. Merge la miezul necazului si-l fixeaza. Vorbeste deschis cu el, face minuni. Suna-l repede, pana nu se ocupa de altcineva!

Chiar ne pasa de modul cum se va potrivi si va functiona acest buson radiator pentru miniincarcator Bobcat 751 primit de la noi. Fara sa insemne ca ne facem cumva griji. Si totusi, pentru orice surpriza neplacuta cauzata de vreun defect de fabricatie iti vom oferi un certificat de garantie valabil 6 luni de la data primirii piesei.

Am facut din momentul livrarii o etapa placuta si perfect securizata in raport cu timpul de expediere. Avem drept parteneri cele mai bune firme de curierat din tara. Iti aduc piesa in 24 de ore, fie ploaie, fie vant. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine utilajul isi poate relua activitatea. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asa facem.

In privinta montajului, iti recomandam sa ne intrebi totusi pe noi daca nu ai mecanic propriu. Este foarte important ca lucrarea de montaj sa fie executata de catre meseriasi. Noi cunoastem si nu doar unul. Avem colaboratori peste tot in tara. Oriunde te-ai afla, noi cunoastem un mecanic. Ti-l trimitem ca sa termine reparatia. Si apoi, la treaba.

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 51x38mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura