Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniincarcator Bobcat MT52

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat MT52
Cod produs
FJCE0N9D-SC
Out Of stock
Descriere
Nimeni nu iti cunoaste afacerea mai bine decat o cunosti tu insuti. Si faci tot ce este posibil ca sa o cresti. Ii aloci timp, suflet si bani. Mai ales bani, fiind vorba de utilaje industriale grele, care numai ieftine nu sunt. Grija ta cea mai mare este o exploatare cat mai lunga, cu cat mai putine defectiuni. Iar cand acestea apar, trebuie sa ai certitudinea ca le repari foarte repede.
Asadar, atunci cand ai nevoie de un tampon motor miniincarcator Bobcat MT52 stii ca il gasesti intotdeauna la noi. La orice ora. Cel mai bun, pret competitiv, si expeditie de pe o zi pe alta. Nu mai astepta!

Ce e val ca valul trece, spune poetul. Trec modele, trec filosofiile de business, trec teoreticienii care te invata doct cum e cu vanzarea, cu nevoia si cu gandirea pozitiva. Trec pescuitorii in ape tulburi si tot soiul de aventurieri. In marea asta agitata, ai nevoie de o insula. Acolo unde valurile indraznete si arogante isi pierd puterea, cedeaza si se supun ascultatoare la tarm. Insula aceasta suntem noi.
Te salvam din orice naufragiu tehnic. Iti punem utilajul pe picioare, gata sa infrunte iar imensitatea albastra a industriei grele.

Tampon motor miniincarcator Bobcat MT52 te ocroteste!
Ne plac sedintele de vibromasaj sau, cand calatorim cu trenul, vibratiile produse de contactul rotilor cu sinele, insotind emotiile calatoriei. In mod cert, insa, nu ne plac vibratiile motorului transmise in cabina in timpul lucrului. Prima zi poate fi nice. Poate si a doua. Dar cand incepe sa te doara coloana, cand cobori din masina si te tii cu mainile de sale, nu mai e nice. Piesa asta iti trebuie. E un must to have!

Uite cum sta treaba!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Poate nu stii exact in ce consta. Uite, raspundem imediat la apel si cautam impreuna solutia. Cum s-ar spune la corporatie, personalizam. Identificam problema. Prin dialog ajungem la piesa care doare. Apoi o cautam pentru tine pe cea compatibila, cea potrivita sa-ti revigoreze utilajul. Si nu ne oprim aici. Daca doresti, construim un mic plan de intretinere ca sa nu mai patesti astfel de incidente. Si, bonus, iti putem trimite un mecanic. Te-am convins?

Poti cumpara cu incredere de la noi acest tampon motor pentru miniincarcator Bobcat MT52. Vom pune in pachet, langa factura, si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Te ferim de timpii morti si de costuri suplimentare.

Stim ca atunci cand ai nevoie de reparatii lupta principala este aceea cu timpul. Venim si noi cu armele noastre: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Il batem de ii suna apa in cap. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost o pauza. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Te sfatuim insistent sa apelezi doar la mecanici cu experienta. O piesa de schimb montata corect intinde perioada ei de functionare si o ajuta sa lucreze la parametrii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii tehnice
• Diametru interior x diametru exterior x inaltime = 13.5x48x39 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura