Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva sistem franare miniincarcator Bobcat S530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S530
Cod produs
O6NFZDAT-RE
Out Of stock
Descriere
Este oficial! O asemenea electrovalva sistem franare Bobcat S530 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau. Puternica, performanta si curajoasa, electrovalva noastra iti garanteaza succesul! Fabricata in cele mai bune conditii, in conformitate cu tehnicile moderne, aceasta piesa de schimb vine la pachet alaturi de garantia ca nu te va dezamagi. Atunci cand vine vorba de utilajul tau, sfatul nostru este sa te orientezi, exclusiv, doar catre astfel de piese de schimb. Echipat corespunzator, utilajul tau va fi capabil sa cucereasca lumea alaturi de tine!

Cu cat esti mai precaut si responsabil, cu atat vei reusi sa tii la distanta toate situatiile neplacute ce doresc sa-ti puna bete in roate! Asa cum sugereaza si producatorul, piesele de schimb au nevoie de o intretinere corespunzatoare. Este indicat sa le verifici, cu atentie, inainte de inceperea programului de lucru! Daca ai nelamuriri cu privire la o anumita situatie/ piesa de schimb, nu ezita sa ne contactezi. Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

Electrovalva sistem franare Bobcat S530 - calitatea face diferenta! Utilajul tau merita doar ceea ce este mai bun!
Pionii cei mai importanti de pe tabla de joc, piesele de schimb au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Prin intermediul acestora, piesele de schimb contribuie, fara doar si poate, la functionarea eficienta a utilajului. Aceasta electrovalva sistem franare Bobcat S530 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

O super echipa la doar un mesaj distanta!
Ei bine, alaturi de noi, beneficiezi de consultanta gratuita, pe tot parcursul activitatilor tale! Fie ca ne contactezi telefonic, fie ca ne lasi un mesaj, noi iti vom intinde o mana de ajutor cat mai repede cu putinta. Serviciul nostru de consultanta iti ofera:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli

Defectiuni din fabrica? Apeleaza, cu incredere, la garantia piesei de schimb! O astfel de electrovalva sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S530 prezinta un certificat de garantie, valabil 6 luni.

Stim cat de presant poate fi timpul! Motiv pentru care, piesele noastre de schimb vor ajunge la tine cat mai repede cu putinta. Ne contactezi telefonic sau completezi cererea de pe site-ul nostru, iar comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. De asemenea, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti alegi singur piesa de schimb!

Un lucru este cert! Un montaj desavarsit te va tine departe de mii de situatii neplacute. Apeleaza, intotdeauna, la profesionistii din domeniu intrucat vei avea doar de castigat.

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura