Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva pentru miniincarcator Bobcat S530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S530
Cod produs
KA129VWT-RE
Out Of stock
Descriere
Electrovalva miniincarcator Bobcat S530 este o piesa de o calitate superioara menita sa-i ofere motorului puterea de care are nevoie. Fara o astfel de bobina calitativa, motorul nu mai este el insusi, pierzandu-si din capacitate.

Desi piesele de schimb nu sunt facute sa reziste o vesnicie, cu cat ai mai multa grija de ele, cu atat acestea vor rezista temeinic in timp. Timpul este resursa cu cea mai mare greutate. Ca sa profiti de acesta intr-un mod benefic, trebuie sa stii cum sa-l gestionezi.

Nu lasa piesele uzate sa-ti strice ziua! Imediat ce utilajul tau incepe sa-ti transmita semnale rosii, contacteaza-ne. Avem o intreaga echipa pregatita sa-ti ofere cele mai utile solutii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa mentii o <comunicare> eficienta cu utilajul pe care il detii. Astfel, in momentul in care se ivesc anumite probleme, poti actiona din timp pentru a salva atat timp, cat si bani.

Diversitate in echipamente, unicitate in servicii!
Rolul fiecarei piese de schimb in utilajul tau este foarte bine stabilit, acestea sustinandu-se reciproc. Astfel, electrovalva pentru miniincarcator Bobcat S530 are responsabilitatea de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Stim sa raspundem solicitarilor tale!
Activitatea ta reprezinta singura modalitate de a ajunge cat mai aproape de visul pe care ti l-ai setat. Sa stii ca iti suntem alaturi! Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit iti oferim o identificare corecta, un plan de intretinere personalizata si chiar interventii la fata locului la nevoie. Suntem de parere ca personalizarea solutiilor in functie de tipul utilajului pe care il detii este cea mai buna cale de a te ajuta. Contacteaza-ne oricand! Raspundem prompt!

Electrovalva miniincarcator Bobcat S530 vine insotita de un certificat de garantie valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Stim ca pentru tine, timpul inseamna bani. Tocmai din acest motiv, acest solenoid comandat de tine va ajunge in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Contacteaza-ne sau depune o cerere pe site-ul nostru. Daca timpul te preseaza si nu ai posibilitatea de a astepta, te invitam la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, ne cunoastem si putem sa-ti prezentam depozitul nostru! Alegerea este a ta.

Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces important. Parerea noastra este ca ar trebui sa te orientezi doar catre specialisti. Nu iti lasa utilajul pe mainile oricui. De asemenea, sa stii ca ne poti contacta, iar noi iti sarim in ajutor. Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!

Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 mm distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura