Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat A220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A220
Cod produs
A0KWSQDL-RA
Out Of stock
Descriere
Despre aceasta sonda litrometrica miniincarcator Bobcat A220 avem de spus numai de bine! Componenta noastra este o alegere inteleapta, care va oferi siguranta in exploatarea utilajului tau. Cum asa? Simplu: vehiculul tau are nevoie de atentia ta, asa incat esti nevoit sa alegi piesele de schimb potrivite pentru acesta. Echipele noastre din departamentul tehnic muncesc necontenit in jurul articolelor, manevrandu-le cu maxima grija.

Ne bucura lucrul cu piesele de schimb pentru utilaje, suntem dedicati in a oferi cele mai bune sisteme si avem grija ca tu, clientul nostru, sa te poti bucura de calitate superioara si servicii de top! O astfel de sonda litrometrica functioneaza prin masurarea tensiunii pe o rezistenta din cadrul sistemului de detectare, pentru a determina nivelul de combustibil.

O sonda litrometrica miniincarcator Bobcat A220 este un articol durabil!
E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila masoara cantitatea de combustibil din rezervor. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Un serviciu de suport excelent!
Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! O sonda litrometrica miniincarcator Bobcat A220 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! Aceasta sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat A220 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Iata un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Iar cand vine vorba de montaj, aici, in acest caz, chiar nu ai batai de cap!

Specificatii tehnice

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura