Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat A220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A220
Cod produs
5JZTR8MY-MI
Out Of stock
Descriere
Un intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat A220 este conceput special pentru utilaje Bobcat. Producatorul asigura permanent aceleasi standarde de calitate, prin materii prime, materiale si tehnologia folosita. Avem grija sa ne alegem furnizorii dupa calitatea prestatiei lor, pentru ca, la randul nostru, sa garantam calitatea produselor in fata ta. Suntem convinsi ca putem asigura cea mai buna colaborare, bazata pe incredere, pe respect si pe competenta.

Te conectam cu mecanici destoinici, chiar din apropierea ta!
Solicita de la sediul nostru datele lor de contact in functie de zona in care te afli si vei fi multumit de ajutorul lor profesionist! Noi avem incredere ca nu te vor dezamagi.

Un asemenea intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat A220 va sustine munca ventilatorului!
Rolul intinzatorului este de a intinde optim cureaua ventilatorului. Care, la randul ei, antreneaza ventilatorul. Care, la randul lui, raceste motorul. Vezi? Aici s-a creat un lant de dependente. Este esential ca toate piesele din lant sa fie de buna calitate. Pentru ca lantul are taria celei mai slabe verigi.

Apeleaza la noi pentru un serviciu gratuit de consultanta!
Cu o descriere sumara la telefon a defectiunii care ti-a imobilizat utilajul primesti sfaturi concrete, practice pentru reparatie. Avem in echipa specialisti care te pot ajuta sa identifici corect piesa defecta, sa o procuri si sa o montezi. Suna-i si vei primi garantat cele mai bune sfaturi!

Este aproape exclus ca un intinzator curea ventilator pentru miniincarcator Bobcat A220 original provenit din depozitul nostru sa aiba  defecte de fabricatie. Vei primi un certificat de garantie de 6 luni inclus in colet, impreuna cu factura. Sau, pentru urgente, poti veni la sediul nostru si primesti piesa si documentele pe loc.

Daca utilajul sta, se pierd nu doar timp si bani, ci si increderea clientilor pentru ca te-ai angajat ferm sa faci lucrarea la timp. De aceea livrarea unui intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat A220 dureaza in jur de 24 de ore prin curier rapid. Eventual, ne poti vizita personal la depozit sa ridici coletul daca este zor mare!

Iti recomandam cu tarie sa chemi pe cineva autorizat sa faca montajul acestui intinzator curea ventilator original! Vei avea siguranta functionarii optime pentru mult timp!

Specificatii tehnice

Diametru rola = 101mm
Distanta intre gaurile de prindere: 78mm
Lungime brat: 105.5 mm
Distanta dintre gauri brat: 78.29 mm
Diametru rola intinzator: 101.44 mm
Diametru interior rola: 13.63 mm
Grosime rola: 21.77 mm
Grosime bolt: 8.98 mm
Lungime bolt: 55.10 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura